A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2489   2007. 03. 29. csütörtök 21:12
X Törölt felhasználó (7767)
Ezért hangsúlyos a "Csak humorérzéke teszi az értőt". Ha már olyanunk sincs, akkor a fene megette! OFF!
#2488   2007. 03. 29. csütörtök 21:00
Szerintem az, hogy "Ha tévednék, hát megtépem ruháimat és hamut szórok a fejemre...meg minden." világosan jelezte azt, ami annyira nyilvánvaló!:))) Csak humorérzéke teszi az értőt.
vigyor2 wave
#2487   2007. 03. 29. csütörtök 20:55
Ha ettől indulsz be, én bizisten, szívesen beszúrom: vigyor2 wave

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Nekem is kellemes látvány, talán a nyáron én is ellátogatok ide!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 20:09
Vágj már be lécci 1-2 képet-adatot a Duna-korzóról, A "sry" rövidítésről, a homok-buher szókapcsolatról, egyáltalán ki lehetne elemezni leírt szavaimat egyenként is, ettől függetlenlül a tények nem változnak. Ezt műveled a KA topicban: Annáról érkezik egy negatív hsz, gyorsan betoltsz egy képet róla, ha meg máshol nem tetszik valami, akkor kiszúrsz-kiszemelsz belőle egy elemet, és azt fejtegeted. Sztem te nem kicsit vagy beteg...
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté.
#2486   2007. 03. 29. csütörtök 20:41
your=öné
self=maga, saját
get=hülye hapsi,kellemetlen ember
get= (be)vesz
off= (az előbb felsoroltak)
...Valamit sejtek, de....Rakd össze mán, no!
vigyor2 wave
Hoppá: get off levesz/letesz
leszáll (pl. buszról); levesz
elélvez
vigyor2
Élvezz el magadtól??? confused
#2485   2007. 03. 29. csütörtök 20:09
DrAnthony DrAnthony VIP
Vágj már be lécci 1-2 képet-adatot a Duna-korzóról, A "sry" rövidítésről, a homok-buher szókapcsolatról, egyáltalán ki lehetne elemezni leírt szavaimat egyenként is, ettől függetlenlül a tények nem változnak. Ezt műveled a KA topicban: Annáról érkezik egy negatív hsz, gyorsan betoltsz egy képet róla, ha meg máshol nem tetszik valami, akkor kiszúrsz-kiszemelsz belőle egy elemet, és azt fejtegeted. Sztem te nem kicsit vagy beteg...
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 29. csütörtök 17:57
Csak mint érdekesség: nem is tudtam, hogy a Rác fürdő törökvilági "maradvány", mindenesetre érdekes/értékes emlék...És a többi is, mind!
TÖRÖK VILÁG! KATT!

ˇ Rác (Debbaghane vagy Kücsük ilidzseszi) fürdő, török medence és kupola, 16. sz.
Budapest, I., Hadnagy u. 8-10.
A Rác gyógyfürdő szintén a Budai alsó hévizek által táplált gyógyfürdő. Forrásai közül a legjelentősebb a kénes Nagy- (43,9 C°) és a Mátyásforrás (43,1 C°). Négy különböző hőmérsékletű (28-40 C° között) medencés gőzfürdője, 15 termálfürdője, forró lég- és gőzkamrái vannak. Naponta 1000 fürdővendég kiszolgálására alkalmas. Vize gyulladásra, ízületi megbetegedések ellen javallt.
A török hódoltság idején már kedvelt fürdő volt, Evlija Cselebi történetíró Debhágáne ibidzsaszi (felüdülés fürdője) néven említi. Később a környékre települt szerbekről (rácok) nevezték el. A fürdő a II. világháború során csaknem teljesen tönkrement. A helyreállítás során a török-kori részeket ismét láthatóvá tették. A Rác gyógyfürdő 1931-ben a Szent Imre fürdő nevet kapta, ma ismét történelmi nevét viseli a Bp-i Gyógyfürdői és Hévizei Rt.Igazgatása alatt.
#2484   2007. 03. 29. csütörtök 19:17
Az "off" angolszász eredetű kifejezés, a szótárban ezeket a magyar megfelelőket találtam:
el
elzárva
félre
ki
kikapcsolva
le
lezárva
messze
messzi
nem elfoglalt
szabad
távol
távoli
határidős árnál alacsonyabb készpénzár
Ezek közül az "OFF-topic"-ra talán csak az el, félre, messze, messzi, távol, távoli kifejezések vonatkozhatnak, amelyek egy akármilyen témától való elhajlást, eltávolodást, attól a teljes különbözőségig menő lazaságot, kötetlenséget jelentik. Tehát a témában - bár kissé az abszurdításba is belehajlunk, ha elgondolkozunk rajta, és összevetjük a "tagadás tagadása" divatos tézis-antitézis teóriával is -, bármiről lehet nyilatkozni, ami ezen kritériumoknak megfelel, legalábbis az én olvasatomban...Ha tévednék, hát megtépem ruháimat és hamut szórok a fejemre...meg minden.
vigyor2
#2483   2007. 03. 29. csütörtök 18:44
Ez a tulajdonképpeni OFF! ejnye1 vigyor2 wave
#2482   2007. 03. 29. csütörtök 17:57
Csak mint érdekesség: nem is tudtam, hogy a Rác fürdő törökvilági "maradvány", mindenesetre érdekes/értékes emlék...És a többi is, mind!
TÖRÖK VILÁG! KATT!

ˇ Rác (Debbaghane vagy Kücsük ilidzseszi) fürdő, török medence és kupola, 16. sz.
Budapest, I., Hadnagy u. 8-10.
A Rác gyógyfürdő szintén a Budai alsó hévizek által táplált gyógyfürdő. Forrásai közül a legjelentősebb a kénes Nagy- (43,9 C°) és a Mátyásforrás (43,1 C°). Négy különböző hőmérsékletű (28-40 C° között) medencés gőzfürdője, 15 termálfürdője, forró lég- és gőzkamrái vannak. Naponta 1000 fürdővendég kiszolgálására alkalmas. Vize gyulladásra, ízületi megbetegedések ellen javallt.
A török hódoltság idején már kedvelt fürdő volt, Evlija Cselebi történetíró Debhágáne ibidzsaszi (felüdülés fürdője) néven említi. Később a környékre települt szerbekről (rácok) nevezték el. A fürdő a II. világháború során csaknem teljesen tönkrement. A helyreállítás során a török-kori részeket ismét láthatóvá tették. A Rác gyógyfürdő 1931-ben a Szent Imre fürdő nevet kapta, ma ismét történelmi nevét viseli a Bp-i Gyógyfürdői és Hévizei Rt.Igazgatása alatt.
#2481   2007. 03. 29. csütörtök 17:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Sry és jogos, csak kicsit nehezen veszi be a gyomrom, ha egy SZoni-féle homok-buher baszakszik velem, és 100 éves példákkal próbál betámadni. Menjen az ilyen a Duna-korzóra, baszassa meg a seggét a Rác-fürdőben, de már mondtam neki, h hanyagoljon.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 03. 29. csütörtök 07:48
igézőből áthozva:

DrAnthony[VIP] #1458| tegnap 23:38

Hiába tolsz fel régi (1000 hsz-szel korábbi!!! nevetséges vagy...) képeket, mely képet én tettem be, lászik a női cici is... Nem arról volt szó, h nem lehet feltenni ilyen képet (különben is Mme Prune kérése nem túl régi), hanem arról, h LEHETŐLEG tényleg csak az arc, a tekintet legyen.

Bakker, ennyi időd van??? Kikeresgéltél 2 hsz-t tőlem... Nevetséges, egy kis buzinak ennyi ideje legyen... Na, szakadj le rólam, kis hokker.
Válasz Szoni üzenetére (2007.03.27)

doki rád is vonatkozik: a viták helye itt van ejnye1
#2480   2007. 03. 29. csütörtök 16:42
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Majd prezentálok én neked olyat.:)

Hm, végül is lehet jelentkezni a bekapásra, várom a jelentkezőket. :)
#2479   2007. 03. 29. csütörtök 11:11
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Valóben kisbetűsítve lettek a topikcímek az egységes kinézet miatt (valamint ugye a netikett és a jövendőbeli fórumszabályzat is nyilatkozik a felesleges nagybetk és túl sok indokolatlan irásjelek miatt.)
Csak egyes közhasznú, kiemelt témákban maradt meg a nagybetű.
Visszaraktam ide is. smile
És akkor menjen itt a vita, ok. smile

Úgyhogy mea culpa az elöbbiért, töröltem a saját hozzászólásomat és küldök egy figyelmeztetést magamnak. nyes
#2478   2007. 03. 29. csütörtök 07:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
igézőből áthozva:

DrAnthony[VIP] #1458| tegnap 23:38

Hiába tolsz fel régi (1000 hsz-szel korábbi!!! nevetséges vagy...) képeket, mely képet én tettem be, lászik a női cici is... Nem arról volt szó, h nem lehet feltenni ilyen képet (különben is Mme Prune kérése nem túl régi), hanem arról, h LEHETŐLEG tényleg csak az arc, a tekintet legyen.

Bakker, ennyi időd van??? Kikeresgéltél 2 hsz-t tőlem... Nevetséges, egy kis buzinak ennyi ideje legyen... Na, szakadj le rólam, kis hokker.
Válasz Szoni üzenetére (2007.03.27)

doki rád is vonatkozik: a viták helye itt van ejnye1
#2477   2007. 03. 29. csütörtök 00:54
riska riska
Át lett nevezve a topik? Hogy-hogy?
#2476   2007. 03. 28. szerda 23:34
DrAnthony DrAnthony VIP
Majd ha lesz 5 percem, megsajnállak, szegény megbántott, alaptalanul megrágalmazott kicsi lány... eljen violent Nevetséges... Aki kicsit is jár ide, ismer téged meg azt is, milyen vagy, szóval ne játszd meg magad, nem áll jól...
#2475   2007. 03. 28. szerda 21:35
X Törölt felhasználó (69371)
2 db-ért még nem szóltam, csak kettőt jeleztem belőlük, mert aszonták, hogy a jelzéskor az illető összes hsz.-e megjelenik! ma akiket jeleztem, legalább 5 hsz.-e volt gyanús! de mind1! szevasz!
#2474   2007. 03. 28. szerda 21:11
hé Tom nem szép dolog törölni valamit, csak azért, mert rólad szól! komolyan, azt látom totál felesleges vagyok! bezzeg azokat a kibaszott 1 szavas hsz.-eket nem törlitek, amiket jelzek! ebből látszik az, és igaza van homi-nak, hogy hülyének néztek! nézzetek! gunyos1
#2473   2007. 03. 28. szerda 20:49
Már észrevettem! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 28. szerda 20:47
Prunénak akartam írni!
#2472   2007. 03. 28. szerda 20:47
Prunénak akartam írni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 03. 28. szerda 20:33
Akkor a helyes "forma": Megfutamodtál! :))) vigyor2
#2471   2007. 03. 28. szerda 20:37
X Törölt felhasználó (77369)
degec van kis csávo
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:23
én rád gondoltam! eplus2
#2470   2007. 03. 28. szerda 20:33
Akkor a helyes "forma": Megfutamodtál! :))) vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:23
én rád gondoltam! eplus2

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!