Ezért hangsúlyos a "Csak humorérzéke teszi az értőt". Ha már olyanunk sincs, akkor a fene megette! OFF!
Szerintem az, hogy "Ha tévednék, hát megtépem ruháimat és hamut szórok a fejemre...meg minden." világosan jelezte azt, ami annyira nyilvánvaló!:))) Csak humorérzéke teszi az értőt.

Ha ettől indulsz be, én bizisten, szívesen beszúrom:

Nekem is kellemes látvány, talán a nyáron én is ellátogatok ide! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 20:09

Nekem is kellemes látvány, talán a nyáron én is ellátogatok ide! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Vágj már be lécci 1-2 képet-adatot a Duna-korzóról, A "sry" rövidítésről, a homok-buher szókapcsolatról, egyáltalán ki lehetne elemezni leírt szavaimat egyenként is, ettől függetlenlül a tények nem változnak. Ezt műveled a KA topicban: Annáról érkezik egy negatív hsz, gyorsan betoltsz egy képet róla, ha meg máshol nem tetszik valami, akkor kiszúrsz-kiszemelsz belőle egy elemet, és azt fejtegeted. Sztem te nem kicsit vagy beteg...
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté.
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté.
your=öné
self=maga, saját
get=hülye hapsi,kellemetlen ember
get= (be)vesz
off= (az előbb felsoroltak)
...Valamit sejtek, de....Rakd össze mán, no!
Hoppá: get off levesz/letesz
leszáll (pl. buszról); levesz
elélvez
Élvezz el magadtól???
self=maga, saját
get=hülye hapsi,kellemetlen ember
get= (be)vesz
off= (az előbb felsoroltak)
...Valamit sejtek, de....Rakd össze mán, no!

Hoppá: get off levesz/letesz
leszáll (pl. buszról); levesz
elélvez

Élvezz el magadtól???

Vágj már be lécci 1-2 képet-adatot a Duna-korzóról, A "sry" rövidítésről, a homok-buher szókapcsolatról, egyáltalán ki lehetne elemezni leírt szavaimat egyenként is, ettől függetlenlül a tények nem változnak. Ezt műveled a KA topicban: Annáról érkezik egy negatív hsz, gyorsan betoltsz egy képet róla, ha meg máshol nem tetszik valami, akkor kiszúrsz-kiszemelsz belőle egy elemet, és azt fejtegeted. Sztem te nem kicsit vagy beteg...
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 17:57
Szóval minden ilyen tetted igazándiból csak szánalmas erőlködés, Anna ettől még olcsó nő marad, Szoni haverod hokker, aki esténként azon recskázik, hogy kit mivel tudott itt betámadni, szóval ezek még nem teszik a dolgokat se nem megtörténtté, se pedig elfeledetté. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Csak mint érdekesség: nem is tudtam, hogy a Rác fürdő törökvilági "maradvány", mindenesetre érdekes/értékes emlék...És a többi is, mind!
TÖRÖK VILÁG! KATT!

ˇ Rác (Debbaghane vagy Kücsük ilidzseszi) fürdő, török medence és kupola, 16. sz.
Budapest, I., Hadnagy u. 8-10.
A Rác gyógyfürdő szintén a Budai alsó hévizek által táplált gyógyfürdő. Forrásai közül a legjelentősebb a kénes Nagy- (43,9 C°) és a Mátyásforrás (43,1 C°). Négy különböző hőmérsékletű (28-40 C° között) medencés gőzfürdője, 15 termálfürdője, forró lég- és gőzkamrái vannak. Naponta 1000 fürdővendég kiszolgálására alkalmas. Vize gyulladásra, ízületi megbetegedések ellen javallt.
A török hódoltság idején már kedvelt fürdő volt, Evlija Cselebi történetíró Debhágáne ibidzsaszi (felüdülés fürdője) néven említi. Később a környékre települt szerbekről (rácok) nevezték el. A fürdő a II. világháború során csaknem teljesen tönkrement. A helyreállítás során a török-kori részeket ismét láthatóvá tették. A Rác gyógyfürdő 1931-ben a Szent Imre fürdő nevet kapta, ma ismét történelmi nevét viseli a Bp-i Gyógyfürdői és Hévizei Rt.Igazgatása alatt.
TÖRÖK VILÁG! KATT!

ˇ Rác (Debbaghane vagy Kücsük ilidzseszi) fürdő, török medence és kupola, 16. sz.
A Rác gyógyfürdő szintén a Budai alsó hévizek által táplált gyógyfürdő. Forrásai közül a legjelentősebb a kénes Nagy- (43,9 C°) és a Mátyásforrás (43,1 C°). Négy különböző hőmérsékletű (28-40 C° között) medencés gőzfürdője, 15 termálfürdője, forró lég- és gőzkamrái vannak. Naponta 1000 fürdővendég kiszolgálására alkalmas. Vize gyulladásra, ízületi megbetegedések ellen javallt.
A török hódoltság idején már kedvelt fürdő volt, Evlija Cselebi történetíró Debhágáne ibidzsaszi (felüdülés fürdője) néven említi. Később a környékre települt szerbekről (rácok) nevezték el. A fürdő a II. világháború során csaknem teljesen tönkrement. A helyreállítás során a török-kori részeket ismét láthatóvá tették. A Rác gyógyfürdő 1931-ben a Szent Imre fürdő nevet kapta, ma ismét történelmi nevét viseli a Bp-i Gyógyfürdői és Hévizei Rt.Igazgatása alatt.
Az "off" angolszász eredetű kifejezés, a szótárban ezeket a magyar megfelelőket találtam:
el
elzárva
félre
ki
kikapcsolva
le
lezárva
messze
messzi
nem elfoglalt
szabad
távol
távoli
határidős árnál alacsonyabb készpénzár
Ezek közül az "OFF-topic"-ra talán csak az el, félre, messze, messzi, távol, távoli kifejezések vonatkozhatnak, amelyek egy akármilyen témától való elhajlást, eltávolodást, attól a teljes különbözőségig menő lazaságot, kötetlenséget jelentik. Tehát a témában - bár kissé az abszurdításba is belehajlunk, ha elgondolkozunk rajta, és összevetjük a "tagadás tagadása" divatos tézis-antitézis teóriával is -, bármiről lehet nyilatkozni, ami ezen kritériumoknak megfelel, legalábbis az én olvasatomban...Ha tévednék, hát megtépem ruháimat és hamut szórok a fejemre...meg minden.
el
elzárva
félre
ki
kikapcsolva
le
lezárva
messze
messzi
nem elfoglalt
szabad
távol
távoli
határidős árnál alacsonyabb készpénzár
Ezek közül az "OFF-topic"-ra talán csak az el, félre, messze, messzi, távol, távoli kifejezések vonatkozhatnak, amelyek egy akármilyen témától való elhajlást, eltávolodást, attól a teljes különbözőségig menő lazaságot, kötetlenséget jelentik. Tehát a témában - bár kissé az abszurdításba is belehajlunk, ha elgondolkozunk rajta, és összevetjük a "tagadás tagadása" divatos tézis-antitézis teóriával is -, bármiről lehet nyilatkozni, ami ezen kritériumoknak megfelel, legalábbis az én olvasatomban...Ha tévednék, hát megtépem ruháimat és hamut szórok a fejemre...meg minden.

Ez a tulajdonképpeni OFF!

Csak mint érdekesség: nem is tudtam, hogy a Rác fürdő törökvilági "maradvány", mindenesetre érdekes/értékes emlék...És a többi is, mind!
TÖRÖK VILÁG! KATT!

TÖRÖK VILÁG! KATT!

Sry és jogos, csak kicsit nehezen veszi be a gyomrom, ha egy SZoni-féle homok-buher baszakszik velem, és 100 éves példákkal próbál betámadni. Menjen az ilyen a Duna-korzóra, baszassa meg a seggét a Rác-fürdőben, de már mondtam neki, h hanyagoljon.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 07:48

igézőből áthozva:
DrAnthony[VIP] #1458| tegnap 23:38
Hiába tolsz fel régi (1000 hsz-szel korábbi!!! nevetséges vagy...) képeket, mely képet én tettem be, lászik a női cici is... Nem arról volt szó, h nem lehet feltenni ilyen képet (különben is Mme Prune kérése nem túl régi), hanem arról, h LEHETŐLEG tényleg csak az arc, a tekintet legyen.
Bakker, ennyi időd van??? Kikeresgéltél 2 hsz-t tőlem... Nevetséges, egy kis buzinak ennyi ideje legyen... Na, szakadj le rólam, kis hokker.
Válasz Szoni üzenetére (2007.03.27)
doki rád is vonatkozik: a viták helye itt van
Hiába tolsz fel régi (1000 hsz-szel korábbi!!! nevetséges vagy...) képeket, mely képet én tettem be, lászik a női cici is... Nem arról volt szó, h nem lehet feltenni ilyen képet (különben is Mme Prune kérése nem túl régi), hanem arról, h LEHETŐLEG tényleg csak az arc, a tekintet legyen.
Bakker, ennyi időd van??? Kikeresgéltél 2 hsz-t tőlem... Nevetséges, egy kis buzinak ennyi ideje legyen... Na, szakadj le rólam, kis hokker.

Majd prezentálok én neked olyat.:)
Hm, végül is lehet jelentkezni a bekapásra, várom a jelentkezőket. :)
Hm, végül is lehet jelentkezni a bekapásra, várom a jelentkezőket. :)
Valóben kisbetűsítve lettek a topikcímek az egységes kinézet miatt (valamint ugye a netikett és a jövendőbeli fórumszabályzat is nyilatkozik a felesleges nagybetk és túl sok indokolatlan irásjelek miatt.)
Csak egyes közhasznú, kiemelt témákban maradt meg a nagybetű.
Visszaraktam ide is.
És akkor menjen itt a vita, ok.
Úgyhogy mea culpa az elöbbiért, töröltem a saját hozzászólásomat és küldök egy figyelmeztetést magamnak.
Csak egyes közhasznú, kiemelt témákban maradt meg a nagybetű.
Visszaraktam ide is.

És akkor menjen itt a vita, ok.

Úgyhogy mea culpa az elöbbiért, töröltem a saját hozzászólásomat és küldök egy figyelmeztetést magamnak.

igézőből áthozva:

Át lett nevezve a topik? Hogy-hogy?
Majd ha lesz 5 percem, megsajnállak, szegény megbántott, alaptalanul megrágalmazott kicsi lány...
Nevetséges... Aki kicsit is jár ide, ismer téged meg azt is, milyen vagy, szóval ne játszd meg magad, nem áll jól...

2 db-ért még nem szóltam, csak kettőt jeleztem belőlük, mert aszonták, hogy a jelzéskor az illető összes hsz.-e megjelenik! ma akiket jeleztem, legalább 5 hsz.-e volt gyanús! de mind1! szevasz!
hé Tom nem szép dolog törölni valamit, csak azért, mert rólad szól! komolyan, azt látom totál felesleges vagyok! bezzeg azokat a kibaszott 1 szavas hsz.-eket nem törlitek, amiket jelzek! ebből látszik az, és igaza van homi-nak, hogy hülyének néztek! nézzetek!

Már észrevettem! :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:47
Törölt felhasználó (69371)

Prunénak akartam írni!
Prunénak akartam írni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:33
Törölt felhasználó (7767)

Akkor a helyes "forma": Megfutamodtál! :)))

degec van kis csávo
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:23

én rád gondoltam!

Akkor a helyes "forma": Megfutamodtál! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:23

én rád gondoltam!