Hŕt szňval most itt is megteheted, de mčg
ilyenkor sokan vannak fennt!!))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 31. csütörtök 20:10
ilyenkor sokan vannak fennt!!))) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)

Az durva?:-(( Szerintem az első igazán élethű topic volt, tele illusztrálva majdnem önmagunkkal, erre kiírtják. Kicsit zavaró ez. Most hol fogok vetkőzni, azt mondd meg nekem!:-)
pedig az direkt arra lett kitalálva!Most épp a barátnőmmel dumálok telón, azért írok ilyen lassan. annyit beszél, h. ez el fog tartani egy darabig.

Hát ez nagyon ari:-) Még, ha jobban meggondolom, azonosítom magam a jobb oldali figurával, mert nekem is bibis az ujjam..igaz, hogy csak az egyik:-))) A kérdés, hogy a krapek mi /vagy ki/:-) miatt sérült le, azért én ennyire nem vagyok vad, na kérem!:-)))))
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Honnan tudod?:-) Dolgozol most?
Akkor megint egyedül maradtam:-(
ha gondolod, chat-elhetünk egyszer.
ha gondolod, chat-elhetünk egyszer.
Akkor most már mész is?:-) mert akkor én is:-)
azt én is utálok:-( Nem sietek, csak nem akartam, hogy miattam legyél álmos!:-)
Inkább a capuccino és a tea, de a kávét is szeretem!:-))
Ha ráérsz, akár most is chat-elhetnénk egy picikét:-)
Látod, riska, most már nem panaszkodhatsz, csak győzd visszaolvasni!:-))
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
No cigi, no pia!
Én egész nap csak teázom (gyümölcstea), meg gyümölcsleveket iszom. Te?
Hát abban biztos vagyok, hogy nem negyed órás beszélgetés lenne!:-)
Jó éjt, szép álmokat és az emiledre most még válaszolok:-))
Jó éjt, szép álmokat és az emiledre most még válaszolok:-))

Én sem vagyok oda értük, de a gyümölcsleveket és a turmixokat imádom. Azt nem értem, honnan vontad le a következtetést, miszerint nem dohányzom:-)
Örömmel látom, hogy nem felejtetted el a képküldést:-)
Amúgy

A nőkre is érvényes ez?
Most ráérsz?
Mit? Chatelni? Én nem itt gondoltam.