héló héló! a bíróságot csak poénból mondtam! és azért, mert hp még az atyaúristen szavát sem fogadná el, hanem még őt is szembeköpné! valami ilyesmit írtam! de mondom ennek az a mondanivalója, hogy hp nem látja be, hogy nem neki van igaza! ezt nem azért mondom, mert Anthony-t védem!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:31
Na és végezetül:
Nem kell félned az adminoktól. De amikor azt írtad, hogy adminokkal fenyegettelek meg bírósággal, akkor olvass majd ott vissza kérlek.
1./ ezt dako írta;
2./ azt írta, hogy ha kell, elmegy akármilyen bíróságra, hogy le tudjon állítani téged.
Írod, hogy nem csináltál semmit, amiért ki kellene tiltani. Na, csak hogy megnyugodj: "kb 1 mm-re voltál az 1 hetes "ban"-tól. Ugyanis BŐVEN tettél olyat, amiért ezt szokták. Mit is, lássuk csak:
- szétoffoltál a kötözködéseddel egy topicot;
- veszekedést szítottál és szítasz máig;
- provokáltál, beszóltál;
- arra törekedtél, hogy a topicban meglévő szabályokat ne fogadd el.
Ennyi kb.
Nyugodt lehetsz, az adminokat nem tudod megvezetni ezzel a hülye dumával, "...hogy ha mégis megtennék úgy azt csak olyan indokkal tehetnék amiben te bővel előttem jársz, tehát téged is tiltaniuk kéne...". Ők nem vakok és nem hülyék, bármennyire is szeretnék, és látják és tudják, hogy ezekben a kérdésekben a nyomodba sem érek. Ráadásul a veszekedés állandó provokálása, az offolás figyelmeztetés ellenére történő BE NEM fejezése is a te sarad. Lássuk csak. Megírtam 3 topicba, hogy befejeződött a marakodás, de te még baszakodtál egyet, szúrtál egy kicsit, beszóltál, hátha megint felveszem a kesztyűt! NA ERRŐL BESZÉLTEM.
Tényleg az lenne a legjobb, ha elhúznál a sunyiba. EZ nem a TSZ, ahol elnökként te voltál a kisisten, lassan ideje volna felébredned, és észrevenned, hogy itt ugyanolyan kis senki vagy, mint én, dako és a többiek. Se több, se kevesebb!! De nagyon jegyezd meg: SE TÖBB!!!
Ha meg visszajössz a mobil IP-del, úgyis hamar ki lehet majd téged szúrni magatartásod alapján. Ennyi.
Mondom, azért az adminok se hülyék, ahogy te azt elképzeled.
Na, azt hiszem mindent megválaszoltam.
Még ismétlésül: Ez a dolog engem nagyon szórakoztat. Főleg úgy, hogy tudom, most tajtékzol a dühtől, vörös a fejed, kuláknyakadon kidagadnak az erek, de nyugi, még a végén epeömlést vagy szívrohamot kapsz? ÉS akkor kit tudok ilyen jól szívatni, mint téged? Ne vedd el a játékom!!! Rég szórakoztam ilyen jól. Szinte élvezem, ahogy szopatom a hülye fejed!
Nem kell félned az adminoktól. De amikor azt írtad, hogy adminokkal fenyegettelek meg bírósággal, akkor olvass majd ott vissza kérlek.
1./ ezt dako írta;
2./ azt írta, hogy ha kell, elmegy akármilyen bíróságra, hogy le tudjon állítani téged.
Írod, hogy nem csináltál semmit, amiért ki kellene tiltani. Na, csak hogy megnyugodj: "kb 1 mm-re voltál az 1 hetes "ban"-tól. Ugyanis BŐVEN tettél olyat, amiért ezt szokták. Mit is, lássuk csak:
- szétoffoltál a kötözködéseddel egy topicot;
- veszekedést szítottál és szítasz máig;
- provokáltál, beszóltál;
- arra törekedtél, hogy a topicban meglévő szabályokat ne fogadd el.
Ennyi kb.
Nyugodt lehetsz, az adminokat nem tudod megvezetni ezzel a hülye dumával, "...hogy ha mégis megtennék úgy azt csak olyan indokkal tehetnék amiben te bővel előttem jársz, tehát téged is tiltaniuk kéne...". Ők nem vakok és nem hülyék, bármennyire is szeretnék, és látják és tudják, hogy ezekben a kérdésekben a nyomodba sem érek. Ráadásul a veszekedés állandó provokálása, az offolás figyelmeztetés ellenére történő BE NEM fejezése is a te sarad. Lássuk csak. Megírtam 3 topicba, hogy befejeződött a marakodás, de te még baszakodtál egyet, szúrtál egy kicsit, beszóltál, hátha megint felveszem a kesztyűt! NA ERRŐL BESZÉLTEM.
Tényleg az lenne a legjobb, ha elhúznál a sunyiba. EZ nem a TSZ, ahol elnökként te voltál a kisisten, lassan ideje volna felébredned, és észrevenned, hogy itt ugyanolyan kis senki vagy, mint én, dako és a többiek. Se több, se kevesebb!! De nagyon jegyezd meg: SE TÖBB!!!
Ha meg visszajössz a mobil IP-del, úgyis hamar ki lehet majd téged szúrni magatartásod alapján. Ennyi.
Mondom, azért az adminok se hülyék, ahogy te azt elképzeled.
Na, azt hiszem mindent megválaszoltam.
Még ismétlésül: Ez a dolog engem nagyon szórakoztat. Főleg úgy, hogy tudom, most tajtékzol a dühtől, vörös a fejed, kuláknyakadon kidagadnak az erek, de nyugi, még a végén epeömlést vagy szívrohamot kapsz? ÉS akkor kit tudok ilyen jól szívatni, mint téged? Ne vedd el a játékom!!! Rég szórakoztam ilyen jól. Szinte élvezem, ahogy szopatom a hülye fejed!
Na ládot, ennyire HÜLYE!!! De te "megfenyegetted" BÍRÓSÁGGAL. Na, hát lehet valaki ennyire szánalmas, tényleg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:37
Törölt felhasználó (69371)
héló héló! a bíróságot csak poénból mondtam! és azért, mert hp még az atyaúristen szavát sem fogadná el, hanem még őt is szembeköpné! valami ilyesmit írtam! de mondom ennek az a mondanivalója, hogy hp nem látja be, hogy nem neki van igaza! ezt nem azért mondom, mert Anthony-t védem!
A 9-es dologtól számoltam, el felejtettem szólni. De mindegy, 2 féle off-ot vettem, a hosszabbakat, ahol "fejtegettük" az "igazunkat" kicsit hosszabban, és a "beszólásos"-kötözködőseket.
NA, a 9-es feladványtól 15-15 volt a szám, a beszólásos meg 10-7 a javadra. Aki nem hiszi, számoljon utána!!
NA, a 9-es feladványtól 15-15 volt a szám, a beszólásos meg 10-7 a javadra. Aki nem hiszi, számoljon utána!!
Szerintem legyen ennek a topicnak a neve:
DrAnthony és homepictures szobája veszekedés céljából!!!
Én veled vagyok Anthony! Én is így látom a dolgokat!
DrAnthony és homepictures szobája veszekedés céljából!!!
Én veled vagyok Anthony! Én is így látom a dolgokat!
Jaj de ügyi a mis kis barátunk! Megtalálta a Ctrl + c és a Ctrl + V billentyűket!
Tedd be kérlek azon offjaimat is, amikor viccelődtam MMe Prune-val, bébével, mert úgy lesz teljes a kép!!
HPGY TE IS MEGÉRTSD:
OFF 1.: Amin vitázunk
OFF 2.: Beszólások
MIT NEM ÉRTESZ EZEN TE kishitű szánalmas alak???
Beollózhatod ide minden szavamat, ezzel is csak magad teszed szánalmasabbnál szánalmasabbá.
Azt hittem, nem tudsz egy szintén mélyebbre süllyedni és nevetségesebbé válni, tévedtem TUDSZ!!!
Szóval jó szórakozást, kisfiam! Ameddig itt szarakodsz, elgalább máshol nem rontod a levegőt!
Tedd be kérlek azon offjaimat is, amikor viccelődtam MMe Prune-val, bébével, mert úgy lesz teljes a kép!!
HPGY TE IS MEGÉRTSD:
Beollózhatod ide minden szavamat, ezzel is csak magad teszed szánalmasabbnál szánalmasabbá.
Azt hittem, nem tudsz egy szintén mélyebbre süllyedni és nevetségesebbé válni, tévedtem TUDSZ!!!
Szóval jó szórakozást, kisfiam! Ameddig itt szarakodsz, elgalább máshol nem rontod a levegőt!
Disznó nem lehetek, mert az nálad ugye a szobában van, és én még nem jártam nálad! Na, halaggyá, ganajozzá ki alóluk!!!
Írhatod ezerszer is, hogy én hazudok, a tények magukért beszélnek, kis Háry Jancsi!!!
Írhatod ezerszer is, hogy én hazudok, a tények magukért beszélnek, kis Háry Jancsi!!!
tévedsz! nem Ctrl+C és Ctrl+V, hanem jobb egérgomb másolás és jobb egérgomb beillesztés!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:50
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj de ügyi a mis kis barátunk! Megtalálta a Ctrl + c és a Ctrl + V billentyűket!
HPGY TE IS MEGÉRTSD:
HPGY TE IS MEGÉRTSD:
Hézeg? Nálam nincsen. Csk élvezem, hogy SZOPATLAK, öcsi!!! Ahhoz, hogy lássam mennyire szánalmas és buta vagy, nem kell telefonos segítség. Nekem legalább is. Azzel meg nem dicsekedtem, de ha ennek vetted, legyen. Nem tud érdekelni. Na, ganajozás megvolt a malacaid alatt?
Különben meg amit akartam, leírtam. Te meg belinkeltél sok szart, aminek a 90%-ánmak köze nem volt ahhoz, amit írtam. Mindek írjak még, megcáfoltam már rég MINDEN szavad ezerszer, fölöslegesen nem verem a billentyűket.
Na, rajtam nincs fogás, most jön szegény dako!
Érdekes, még nem jártam a putridban... De ha te úgy gondold, legyen... Ez is a te nyomorod, hogy bent él egy disznó... Ezzel megint öngólt lőttél, kisfiam!! Na, TSZ-elnök bácsi, tessék még csinálni, lassan kezd uncsi lenni a dolog. Valami újat, vagy legalább a régieket kicsit átfogalmazva, de ez így kezd leülni.. Annyira élvezem, hogy szopatom a fejed...
Na, most meg majd jönnek a Lexikonból kiollózott nagy "élet-igazságok". Lássuk, jöhetnek!!!
engem nem zavar! tőlem azt ír amit akar! tényleg hülye! azt hitte tényleg bírósághoz fordulok! már ügyvédet is kerített! vagy lehet saját magát képviseli a vádlottak padján? mondjuk tutti skrizofrén a csávó!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor se lesz a tiéd az utolsó szó, ha megfeszülsz!! Én csak röhögök rajtad, míg te szánalmasan erőlködsz...
Ja, ki nem tudja beismerni? Lássuk csak? doctorbalu kérdésénél azt hittem, hogy szubjektív annak megítélése, hogy hány % alatt kellene "gyanakodni". doctorbalu írta, hogy 0,5% alatt az esély közel 0%, illetve annak veszik, beismertem és elfogadtam. dako (épp most tért vissza rá) egy kérdésemben megfogott, EZ előtt elismertem, hogy nem tudom, tévedtem. TE????
Az össze hsz-ed bazze, amiben "lesöpröd" a válaszaimat, MIND ilyen "nagyképű" hsz. MIND, az összes!! Most ollózzam be ide mindet?? Kevés lenne ahhoz a hely... Ja és csak úgy gondolom... Mint mindenki más. Hiába, képzelődünk...
Az össze hsz-ed bazze, amiben "lesöpröd" a válaszaimat, MIND ilyen "nagyképű" hsz. MIND, az összes!! Most ollózzam be ide mindet?? Kevés lenne ahhoz a hely... Ja és csak úgy gondolom... Mint mindenki más. Hiába, képzelődünk...
A lakhelyed nem ismerem, de ahol disznók vannak a laksában, az csak putri lehet. Ez meg a te lakásod. Ennyi. Ez nem cirkuszi akrobatika, egyszerá logika, amivel te nem rendelkezel, öcsi.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:08
Ja, ki nem tudja beismerni? Lássuk csak? doctorbalu kérdésénél azt hittem, hogy szubjektív annak megítélése, hogy hány % alatt kellene "gyanakodni". doctorbalu írta, hogy 0,5% alatt az esély közel 0%, illetve annak veszik, beismertem és elfogadtam. dako (épp most tért vissza rá) egy kérdésemben megfogott, EZ előtt elismertem, hogy nem tudom, tévedtem. TE????
Úgyis mindig meg tudom cáfolni minden hazug szavad, hantázhatsz kisfiam, akkor is szerencsétlen hülye maradsz. Végezd el a maradék 2 elemit, rád férne!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:08
Nos, most mentél kitiltásunkat kérni az Adminoktól??? Hmmm.... Remélve, hátha te megúszod és el tudsz távolítani.
Kérdem: A "hazug disznó" nem sértés??????????
Már csak arra a kijelentésedre, hogy "te nem adtál erre okot". Te voltál, aki legelőször alpári kifejezésekkel illettél, lehülyéztél a KVÍZ-ben.
Erről ennyit.
Kérdem: A "hazug disznó" nem sértés??????????
Már csak arra a kijelentésedre, hogy "te nem adtál erre okot". Te voltál, aki legelőször alpári kifejezésekkel illettél, lehülyéztél a KVÍZ-ben.
Erről ennyit.
Istenem, bárcsak korábban kaptad volna ezt meg... Talán nem tzartanánk itt. Bár lehet, hogy semmit nem fogsz fel belőle, és ha korábban kaood is meg, nem használsz fel belőle semmit.
De remélem, ha csak egy mikronnyit, de majdan hasznodra válik.
De remélem, ha csak egy mikronnyit, de majdan hasznodra válik.
ha nem lépsz le, akkor jobb ha hozzá szoksz! az őrületbe fog kergetni!

riska

Oroszlan0708
(tini) Marie