én rád gondoltam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 20:16

Törölt felhasználó (77369)

Talán tudja hogy vaj van a füle mögött.
Talán tudja hogy vaj van a füle mögött.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 19:33
Törölt felhasználó (69371)

megfutamodott! :)))
megfutamodott! :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 19:06

Kár nem kár ,ez van ,na ccsá!!
Kár nem kár ,ez van ,na ccsá!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:52

szerintem meg keresd meg a hsz-emet és ellenőrizd le
nem a te farkad volt? káááár...pedig tetszett

mindjárt módosul az előző hsz.
"dedede, az enyimé vót! bekapod gádzsi?"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:52
"dedede, az enyimé vót! bekapod gádzsi?"

nem a te farkad volt? káááár...pedig tetszett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:43

nem a te farkad volt? káááár...pedig tetszett (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem elégé fére érthetö voltál.Egyébként szerencsére nem az én farkam volt ,csak egy kicsit trükkös.
Szerintem elégé fére érthetö voltál.Egyébként szerencsére nem az én farkam volt ,csak egy kicsit trükkös.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 28. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 28. szerda 18:22

Izgat ha megdugják a feleségemet | Nyitotta: vagy-vagy (2006.04.20 22:08)
sünbalázs #1776| ma 17:56
Vigyázz ms mmeprune vel vanakit már rászedett a kis gonosz.
Válasz Johny-B[VIP] üzenetére (ma 17:03)
kicsi sünikém
te miről beszélsz? hol ígértem én neked bármilyen képet? annyit írtam egyszer a nappaliban, hogy az új fiúk küldjék el a képüket a borítékomra...lihegve rohantál bedobni a farkadról egyet, én meg világosan közöltem veled, hogy nekem nincsenek ilyen jellegű képeim, és nézz meg a képtárban...sehol egyetlen szóval nem ígértem senkinek képet magamról
szóval nagyon sürgősen álljál le a basztatásommal, mert morci leszek, és nem nyalhatod ki a forró, édes pinámat
kicsi sünikém

szóval nagyon sürgősen álljál le a basztatásommal, mert morci leszek, és nem nyalhatod ki a forró, édes pinámat

Izgat ha megdugják a feleségemet | Nyitotta: vagy-vagy (2006.04.20 22:08)
kicsi sünikém
te miről beszélsz? hol ígértem én neked bármilyen képet? annyit írtam egyszer a nappaliban, hogy az új fiúk küldjék el a képüket a borítékomra...lihegve rohantál bedobni a farkadról egyet, én meg világosan közöltem veled, hogy nekem nincsenek ilyen jellegű képeim, és nézz meg a képtárban...sehol egyetlen szóval nem ígértem senkinek képet magamról
kicsi sünikém

látom megint barátkoztok!
-hát hogy is kezdődött a verekedés?
-izstállom úgy, hogy a sógor visszaütött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 20:14
-izstállom úgy, hogy a sógor visszaütött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

csak azt nem értem, hogy ha homi reagál az én figyelemfelhívásomra úgy, hogy az provokáció, akkor miért nincs figyelmeztetve! csak akkor amikor már én sem hagyom szó nélkül! de akkor persze mindkettőnket!
most miért baj amit észrevettem egy másik topicba, h nagyon egymásra gerjedtetek?
-itt ez a kolt lőjj fejbe nyugodtan!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 03. 27. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 15:59

Dugjon teged seggbe Lacas a 24 centis müszerevel,es nyomja tövig ... hogy guvadjon ki mind a ket szemed mint egy-egy focilabda !

Főleg az egyik illető igaz? Olly kedves, megértő, türelmes, szinte az "arcára" van írva.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 20:10

de miután szólok nekik elhagyják a szobát...ők megértik, amit mondok

Jeleztem a provokatív hsz-eket. Ez is egy ilyen: "Ennyi eszed van, bakker, provokálod Szilvit egy tisztességes és kedves kérés miatt. Látszik az értelmed és a kulturálatlanságod."(Dr.Anthony)
Amit erre válaszoltam az is ott van: reméltem, hogy megvédesz az alaptalan rágalomtól. Nem így történt, talán átsiklottál fölötte
.
Én valóban csak kipróbáltam egy módot, a Te ötleted alapján, amire jött a menetrendszerinti b*****tás, diadalmas taposás a sérthetetlenség tudatában. Sajnos...az is!
Jóccakát! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Amit erre válaszoltam az is ott van: reméltem, hogy megvédesz az alaptalan rágalomtól. Nem így történt, talán átsiklottál fölötte

Én valóban csak kipróbáltam egy módot, a Te ötleted alapján, amire jött a menetrendszerinti b*****tás, diadalmas taposás a sérthetetlenség tudatában. Sajnos...az is!
Jóccakát! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

csak azt nem értem, hogy ha homi reagál az én figyelemfelhívásomra úgy, hogy az provokáció, akkor miért nincs figyelmeztetve! csak akkor amikor már én sem hagyom szó nélkül! de akkor persze mindkettőnket!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 03. 27. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 27. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 19:48

MmePrune: MÉG EGY OFF ITT ÉS MINDKETTŐ REPÜL...
/Figyelemfelhívások topik/
Ezt olvasom, már több mint egy hónapja, szinte minden nap. Meg is lehet nézni azt a topikot, milyen rend lett! / itt nincs annyi off!/
Ezt olvasom, már több mint egy hónapja, szinte minden nap. Meg is lehet nézni azt a topikot, milyen rend lett! / itt nincs annyi off!/
DrAnthony[VIP] #467 | 2006.12.11
Bocs Katicika, lehet, hogy én nem voltam egyértelmű: Szóval ez egy kis önirónia lett volna önmagamnak, hiszen többszörösen is bénáztam: Eltoltam a képfeltötlést, ráadásul akkor, amikor megjegyzést fűztem (volna) hozzá, ráadásul épp akkor nyúltam mellé a képpel is, hiszen a felhelyezni szándokolt hölgy képe se nem vonzó, se nem igéző. Szóval többszörös bakimat akartam egy kis önélccel "simítani"!
Válasz Katicika üzenetére (497)
Bocs Katicika, lehet, hogy én nem voltam egyértelmű: Szóval ez egy kis önirónia lett volna önmagamnak, hiszen többszörösen is bénáztam: Eltoltam a képfeltötlést, ráadásul akkor, amikor megjegyzést fűztem (volna) hozzá, ráadásul épp akkor nyúltam mellé a képpel is, hiszen a felhelyezni szándokolt hölgy képe se nem vonzó, se nem igéző. Szóval többszörös bakimat akartam egy kis önélccel "simítani"!
Válasz Katicika üzenetére (497)
MmePrune: MÉG EGY OFF ITT ÉS MINDKETTŐ REPÜL...
Dugjon teged seggbe Lacas a 24 centis müszerevel,es nyomja tövig ... hogy guvadjon ki mind a ket szemed mint egy-egy focilabda !
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 27. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 11:24

hálás köszönet!
ja és még tomnak: dugja seggbe vibrátorral Szonit, Ő úgyis tomra gerjedt!

ja és még tomnak: dugja seggbe vibrátorral Szonit, Ő úgyis tomra gerjedt!

Nos pont ez nem megy. Már ha érted miről beszélek:)