Toncsy, másokban is tolulnak ám!
Zorró és a fóti suttyók : Mondd miért...
Ajánló - minden zeneszöveg olvasónak!
"Mondd miért ölnek az emberek
Mondd miért vannak a fegyverek
Mondd miért kell hogy a nemzedéked egymás népét leölje
Mondd miért születnek az emberek
Mondd miért távoznak oly sok ezren
Mondd mi értelme van az életnek
Ha megszülettünk miért halunk meg???
Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál
Ezen a szar világon nincs olyan hely
Ahol nyugodtan aludhatnál"

Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál

Ezt a teljesen pesszimista és önsanyargató "..."-tet legszívesebben kimoderálnám (még gondolkozom rajta.
Felfivom figyelmedet, hogy még az OFF-topic sem arra való, hogy mások életkedvét elvedd az idétlen szövegeiddel és idezeteiddel!
Fogd vissza magad, ha nincs érdemi mondanivalód, akkor ne síránkozz, hanem menj el nyaralni, és élvezd a jó időt, a természetet és az emberek szeretetét, amit egymásnak nyújtani tudnak, abban az esetben, ha normálisan tudnak viszonyulni egymáshoz!
Mert van ilyen is, csak próbáld ki, menni fog, csak akarni kell, és optimistábbnak kell látni a környezetünket és az emberket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 05:02
Felfivom figyelmedet, hogy még az OFF-topic sem arra való, hogy mások életkedvét elvedd az idétlen szövegeiddel és idezeteiddel!
Fogd vissza magad, ha nincs érdemi mondanivalód, akkor ne síránkozz, hanem menj el nyaralni, és élvezd a jó időt, a természetet és az emberek szeretetét, amit egymásnak nyújtani tudnak, abban az esetben, ha normálisan tudnak viszonyulni egymáshoz!
Mert van ilyen is, csak próbáld ki, menni fog, csak akarni kell, és optimistábbnak kell látni a környezetünket és az emberket! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál

Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál

Inkább a Tóni önsanyargatására viselj nagyobb gondot, (a semmitmondása "egetverőbb" bármelyik hsz-emnél!), megéri, megládd!
És akkor nem kalejdoszkópos csillámkavalkádot látsz, hanem a töretlen és bonyolult egészet, kedves Tamás!
Neked is hasonló szép nyarat kivánok, csorbítatlan életkedvet, és "idétlen szöveg" helyett egy kis zenét, hogy pajmolódás helyett feldobódj...
És arra a kinyalásra mikor keríthetünk sort?
SZÉP NYARAT!
És bármilyen hihetetlennek tűnik, komolyan gondoltam a jókívánságokat! Katinka.
U.I: Toncsy-boy nem szorul segítségedre, ne atyáskodj felette, még a végén megsértődik...

SZÉP NYARAT!
U.I: Toncsy-boy nem szorul segítségedre, ne atyáskodj felette, még a végén megsértődik...

Na ja, de ez a hullaszagú szuicid életkedv-lehúzó szövegnek semmi köze nincs az itteni fórumozáshoz, míg amit én írtam, hát az sajna ("hála" neked) jelen van.
Ezen kívül hangsúlyosan ajánlom becses figyelmedbe Kathy (ha mááá becézzük egymást) hsz-em uccsó bekezdését. Miszerint elébb tanulj meg szépen, értelmesen írni, fogalmazni, és majd ha az tökéletesen megy, akkor próbálkozz a nyelvújítás/költészkedés misztériumával. Mert sajna így ez csak nyelvrondítás... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 05:02
Ezen kívül hangsúlyosan ajánlom becses figyelmedbe Kathy (ha mááá becézzük egymást) hsz-em uccsó bekezdését. Miszerint elébb tanulj meg szépen, értelmesen írni, fogalmazni, és majd ha az tökéletesen megy, akkor próbálkozz a nyelvújítás/költészkedés misztériumával. Mert sajna így ez csak nyelvrondítás... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál

Refr.:
Oly sok veszély les rád
Melyre nem is számoltál

Na ja, de ez a hullaszagú szuicid életkedv-lehúzó szövegnek semmi köze nincs az itteni fórumozáshoz, míg amit én írtam, hát az sajna ("hála" neked) jelen van.
Ezen kívül hangsúlyosan ajánlom becses figyelmedbe Kathy (ha mááá becézzük egymást) hsz-em uccsó bekezdését. Miszerint elébb tanulj meg szépen, értelmesen írni, fogalmazni, és majd ha az tökéletesen megy, akkor próbálkozz a nyelvújítás/költészkedés misztériumával. Mert sajna így ez csak nyelvrondítás...
Ezen kívül hangsúlyosan ajánlom becses figyelmedbe Kathy (ha mááá becézzük egymást) hsz-em uccsó bekezdését. Miszerint elébb tanulj meg szépen, értelmesen írni, fogalmazni, és majd ha az tökéletesen megy, akkor próbálkozz a nyelvújítás/költészkedés misztériumával. Mert sajna így ez csak nyelvrondítás...
Tudod, Kata, én TÉGED sanyargatlak...
Atyaég, másfél nap kellett ennek a kiötléséhez???
Ehhez elég gyengécske... Semmitmondás? Ja, ha neked műveletlen, 2 elemis páriának szavaim nem mondanak semmit, sajna a te szégyened, érdekes, rajtad kívül mindenki más érti. Javaslom, ne elégedj meg azzal, hogy a 8 osztályt 2 első és 6 második szintjén jártad csak ki, kezd újra, javadra válna. Akkor tán nem csak nyáladzó pöszítések és férges devianciák hullanának tolladból (légyen az akár keyboard).
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 12:15

Inkább a Tóni önsanyargatására viselj nagyobb gondot, (a semmitmondása "egetverőbb" bármelyik hsz-emnél!), megéri, megládd!
És akkor nem kalejdoszkópos csillámkavalkádot látsz, hanem a töretlen és bonyolult egészet, kedves Tamás!
Neked is hasonló szép nyarat kivánok, csorbítatlan életkedvet, és "idétlen szöveg" helyett egy kis zenét, hogy pajmolódás helyett feldobódj...
És arra a kinyalásra mikor keríthetünk sort?
SZÉP NYARAT!

SZÉP NYARAT!

Igen, ez a a te szellemi színvonalad, amikor beégetlek, jön a "3-as smilei" rendszer. Annyira kiismerhető vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 22:37

Toncsikám, ma valahogy annyira édes cukorfalat vagy, hogy nem tudok berágni rád, még epeömléses rohamaid közben se!

Tudod, Kata, én TÉGED sanyargatlak...
Atyaég, másfél nap kellett ennek a kiötléséhez???
Ehhez elég gyengécske... Semmitmondás? Ja, ha neked műveletlen, 2 elemis páriának szavaim nem mondanak semmit, sajna a te szégyened, érdekes, rajtad kívül mindenki más érti. Javaslom, ne elégedj meg azzal, hogy a 8 osztályt 2 első és 6 második szintjén jártad csak ki, kezd újra, javadra válna. Akkor tán nem csak nyáladzó pöszítések és férges devianciák hullanának tolladból (légyen az akár keyboard).

Tudom, hogy most nagyban kreálod a következő girbegudba "visszavágódat", ahogy érzem, 2 nap is kell, mire összehozod. Sok sikert hozzá... Na, nem alázlak tovább, mert rámszólnak... Nem kell smilei, majd 2 nap múlva a nyelvrondítás, szokás szerint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 22:44
Toncsikám, ma valahogy annyira édes cukorfalat vagy, hogy nem tudok berágni rád, még epeömléses rohamaid közben se!
Kösz ezt a szép estét, nagyon hálás vagyok Neked érte. Pá, kisaranyom, belbikélj szépen!

Epeömlés??? Nevetséges vagy... Sajna Kathy, megint szopatlak, de nem kicsit, alázlak, amennyire lehet, és még észre sem veszed... De azlrt tudod, nekem mi lenne igazán szép este???
Ja, és kisaranyod neked a Sz. haverod, mondtam már. Azt is, hogy hála Istennek az ember barátait megválogathatja, a te színvonalad meg sem közelíti annak a lehetőségét, hogy ezen kívül szóba álljak veled.
Na, büfizz egy sort a cumi után, és írd meg azt a csúnya visszavágót, már úgy várom... Ja, és ne pityeregj, ma este neked ezt dobta a gép... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 22:44
Kösz ezt a szép estét, nagyon hálás vagyok Neked érte. Pá, kisaranyom, belbikélj szépen!

Na, büfizz egy sort a cumi után, és írd meg azt a csúnya visszavágót, már úgy várom... Ja, és ne pityeregj, ma este neked ezt dobta a gép... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 20. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Esküszöm hányinger kerülget...
Doki lehet csak jól meg kellene d..od Katicikát és akkor békében lennétek

A hányingerrel egyetértek, nekem is forog a gyomrom, amikor Katalin "műveit" látom (lásd: #3364).
Ha meg 2. sorodra reagálok: Akkor inkább egy szerzetesrend...
Nincs az az Isten vagy pénz, h ezzel a némberrel (ezen kívül, h itt meggyalázom) bármit is tegyek. Sztem meg ráadásul tőfrigid, ezért ennyire pasiellenes.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 23:10
Ha meg 2. sorodra reagálok: Akkor inkább egy szerzetesrend...

Érdekes de nekem is pont ez jutott eszembe
mikor Doki és Katicika lewelezését olwastam...
Naaa...dugjátok szét 1mást és béke lesz...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 20. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 20. szerda 23:10

Biztatom, de mindhiába!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 07:45

Érdekes de nekem is pont ez jutott eszembe

Nah...akkor már csak a Dokinak kell bejadnija a derekát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:00

Biztatom, de mindhiába!

nem bíztatni kéne, te lyány! hanem kapni magad, aztán odamenni hozzá...széttárt lábakkal eléfeküdni és a fülébe susogni: tégy magadévá doki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:00

Biztatom, de mindhiába!

Reménytelen...Én azt hiszem, hogy így fogom várni az idők végezetéig, hogy a paradicsomi fényből egyszer csak megjelenjen, rámboruljon...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:04

nem bíztatni kéne, te lyány! hanem kapni magad, aztán odamenni hozzá...széttárt lábakkal eléfeküdni és a fülébe susogni: tégy magadévá doki!
jaaaaaaaaajjjjj kata! hát címet adj neki, ne a paradicsomi fényt várd
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 21. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 21. csütörtök 08:16

Reménytelen...Én azt hiszem, hogy így fogom várni az idők végezetéig, hogy a paradicsomi fényből egyszer csak megjelenjen, rámboruljon...

Hogy egyesek milyen figyelmetlenek... gyurka, MmePrune, ajánlom figyelmetekbe #3382-es hsz-em második bekezdését!!!