Mi van , kedves, véletlenül a bili fülére léptél, s most szemlézed az eredményt? Észrevetted már a hasonlóságot közted és nevezett edény tartalma közott? Egyébként, felhívom a fgyelmed, van itt egy "dühöngő" topic is vagy, esetleg újonnan nyilt egy másik is, ahol kiöntheted epés elmélkedéseid rólunk, ostoba lbákról, vágással a lbunk között..
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 02. 06. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 06. vasárnap 11:09

Kedves Katicica!
Mondd már el nekem, minek képzeled te magadat. Azért, mert a jóisten egy hosszabb vágással látott el a két lábad között, még ne hidd megadat felsőbbrendűnek. Miért hiszed azt, hogy te kakiltad a spanyolviaszt, és te mindenki felett állsz? Te csak egy unatkozó és álmodozó liba vagy, aki itt próbálja levezetni feszültségeit. Mivel én nem kértem a bájaidból, hiába próbáltál rám akaszkodni az egyik topikban, ezért nyugodtan lapozz tovább. Sajnos a csajok nagy része, mint te is, azt hiszik, mert nők, ők a világ közepe. Te egy ugyanolyan mákszem vagy, mint itt az összes ember. Úgyhogy élvezkedj nyugodtan a gép előtt, ha már az életben nem akar kielégíteni senki. Az ilyen nőkből, mint belőled, hiányzik a báj, a kedvesség. Nézz a tükörbe, számolj el 10-ig, aztán pedig azt csinálsz, amit akarsz.
Mondd már el nekem, minek képzeled te magadat. Azért, mert a jóisten egy hosszabb vágással látott el a két lábad között, még ne hidd megadat felsőbbrendűnek. Miért hiszed azt, hogy te kakiltad a spanyolviaszt, és te mindenki felett állsz? Te csak egy unatkozó és álmodozó liba vagy, aki itt próbálja levezetni feszültségeit. Mivel én nem kértem a bájaidból, hiába próbáltál rám akaszkodni az egyik topikban, ezért nyugodtan lapozz tovább. Sajnos a csajok nagy része, mint te is, azt hiszik, mert nők, ők a világ közepe. Te egy ugyanolyan mákszem vagy, mint itt az összes ember. Úgyhogy élvezkedj nyugodtan a gép előtt, ha már az életben nem akar kielégíteni senki. Az ilyen nőkből, mint belőled, hiányzik a báj, a kedvesség. Nézz a tükörbe, számolj el 10-ig, aztán pedig azt csinálsz, amit akarsz.
telszexeltem 2 pasival, akik barátok...hú, de frankó volt
, na és őket sem innen ismerem

SZia Erika! Ujabban ritkabban irsz itt. Valami baj van? Remelem nincs semmi problemad mar otthon? Mi van a Zeriekkel? Egyre tobben tunnek el innen! Legyszi irjal valamit ha tudsz!puszi
Szia Felpa! Köszi, hogy megkérdezted, jól esik! Nincs semmi baj otthon, sőt minden nagyon rendben van, de a pasikat ezentúl már nem virtuálisan "fogyasztom" el:-))), így nincs annyi időm itt ülni. Ha meg leülök a gép elé, örömmel olvasok inkább, mint írok.-) De nem tűntem el, csak kevesebbet vagyok, amit előre meg is írtam és szerencsére jobb is így:-)
Azt nem tudom, hogy kivel mi van, de farsangon biztos fogtok találkozni. Puszi!
Azt nem tudom, hogy kivel mi van, de farsangon biztos fogtok találkozni. Puszi!
Szia Ery! Koszi, hogy valaszoltal.Nagyon jol esett, mert egyre kevesebben irnak itt a regebben altalunk /pl. Zeri/ favorizalt temakrol.Valoszinuleg en is kevesebbet fogok irni, mert ugy erzem a csak a levegot forgatom a soraimmal. A farsangi buli biztos jo lessz, de ha nem tetszik legfeljebb odebb allok. Szerencsere sok jo fej lessz innen a forumrol is igy el leszunk. Szerintem, ha tudsz gyere el te is. Puszi!
Ez a topic is kezd kihalni! Ideje lenne beindítani.
még mindíg nem akar írni ide senki ...tisztelet a kivételnek.
Most írok ide, csak úgy:
.xslséa,?kaaaéwewew!ldkaoieoweiwipappwsdkdk:-)))))....oskksodapiposd.
Nos, ti hogy gondoljátok ezt?
Ugyaigy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:32
Törölt felhasználó (368461)

Most írok ide, csak úgy:
békának szeretettel:

meg ezt is:

vakegérnek szeretettel:

Szia Ery! Tčnyleg rčg irtunk egymŕsnak,
pedig valamikor jňl elbeszčlgettunk
egymŕssal. A rčgiek tčnyleg eltunnek
szčp lassan, vagy nem vŕlaszolnak.
Remčlem nincs gond otthon. Ha valami
problemŕd van nekem, vagy a "rčgieknek"
nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:32
nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Most írok ide, csak úgy:
meg ezt is:

Szia! Tudom és ne haragudj!!! Félek bízni az emberekben, egyszerűen csak erről van szó.
Akivel tudtam innen találkozni, mert nem 500 km-re lakunk egymástól, benne nem csalódtam és remélem, ő sem bennem és jó barátok leszünk:-)
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:39
Akivel tudtam innen találkozni, mert nem 500 km-re lakunk egymástól, benne nem csalódtam és remélem, ő sem bennem és jó barátok leszünk:-)
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek! (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)

nyugodtan megirhetod. Udv,;felpa-pa.
Neked mit tegyek be, mi a jeled?:-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:39

O.K. Rendben van! Azčrt szerintem itt van egy
"rčgi" tŕrsasŕg čs szerintem legalŕbb mi
prňbŕljunk meg egymŕssal kijonni. Nčha nekem
is nehčz nem "beszňlni" de hŕt akkor egčsz nap
azt tehetnčnk. Remčlem mŕsok is rŕdobbennek
lassan. Orulok, hogy rendben vagy, de most
mŕr nagyon fŕradt vagyok, ugyhogy lefexem aludni.
Idonkčnt azčrt vŕlhatnŕnk egy kčt jň szňt.
Udv.:felpa-felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:44
Udv.:felpa-felpa-pa. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Tudom és ne haragudj!!! Félek bízni az emberekben, egyszerűen csak erről van szó.
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek!
Ti jól bírjátok, ha nem írtok vissza annak, aki bunkó, nekem meg túl nagy az igazságérzetem és ilyenkor máshogy élem meg a dolgokat, mint a "barátaim" innen, ezért nem akarok nagyon senkivel jóban lenni. Nem tudom, ez most hogy jön le, szerintem nincs is értelme annak, amit írtam, de bonyi elmagyarázni. Pusz nektek!
Tudod a motorok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:48

Neked mit tegyek be, mi a jeled?:-)
Tudom, meg ez is:-))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)

ok. Jó éjt!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 29. kedd 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 29. kedd 22:52

O.K. Rendben van! Azčrt szerintem itt van egy
Udv.:felpa-felpa-pa.
Udv.:felpa-felpa-pa.