:D vadászni is, és lőni is... de tudod mit? ha szeretsz vadászni, eljöhetnél egyszer :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 15:51
Törölt felhasználó (29760)

csak nem vadászni akartál menni?
vagy csak lőni szerettél volna valamit, de azt hiszem most tilalom van

csak nem vadászni akartál menni?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 15:39

Arra is.. de ma speciel valami izgalmasat akartam csinálni egy csendes kis erdőben :D
Arra is.. de ma speciel valami izgalmasat akartam csinálni egy csendes kis erdőben :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 10:01

motorozni ?

mennem kell, órára , majd jövök
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 17. hétfő 10:01

motorozni ?

motorozni ?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 10. 17. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Hideg van.. brrrr...
Valaki szerezzen már Honusznak egy "önkéntes moderátor" karszalagot!
(csak poén!)

(csak poén!)
No, megyek szőrt pászítani. Jó éjt mindenkinek!
Há' de! Én is e'möntem fürönni mög önni. Könyeret möggye' aszonta a zasszony, ha nem kő tödd e' maj mögöszöd rögge!:))
De útálok egyedül lenni!

Ezt én valahogy mindig is éreztem.:)

HEHEHEHE!!!! :D:D:D! XXXPAPI FOREVER!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 15. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 15. szombat 09:27

Hát...mi tagadás a maga idejében... Elhinnétek, hogy egy lagziban hajnaltájt mikor már majdnem mindenki részeg volt megdugta a menyasszonyt pedig nem is Ő volt a vőlegény. Utána meg a menyasszony anyukáját is, hogy ne haragudjon már...

Hát...mi tagadás a maga idejében... Elhinnétek, hogy egy lagziban hajnaltájt mikor már majdnem mindenki részeg volt megdugta a menyasszonyt pedig nem is Ő volt a vőlegény. Utána meg a menyasszony anyukáját is, hogy ne haragudjon már...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 10. 15. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó mottó! Gondolom az Ő neve xxxpapi :)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 15. szombat 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 15. szombat 09:13

"Nem az a fontos az ember hány éves, csak a farka legyen fiatal" Ez az apukám mottója.
Kicsit "átírta" az eredeti dalszöveget, de nekem tetszik.

Nice!
"Nem az a fontos az ember hány éves, csak a farka legyen fiatal" Ez az apukám mottója.

Mi is megöregszünk, ha "megérjük".:)
Még neki is kislánykori van...

Jó reggelt mindenkinek!
Én iszom egy kapuccsinót, hogy felébredjek
Én iszom egy kapuccsinót, hogy felébredjek

Már nincs bőr a nyelvemen, de a "display"-om már olyan tiszta...