Eddig annyit írt, ha jól emlékszem, hogy 15 már elmúlt, bár a chaten a profiljában 18 volt, igaz, hogy a két állítás nem mond ellent egymásnak azért érdekes :), de a pontos évre én is kíváncsi lennék, még ha nem is illik :)
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 20. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 20. csütörtök 17:40

Szia....
Bocsi..már egy ideje olvasgatom amiket irogatsz ide...semmi baj vele..és azt is tudom,hogy nem illik ilyet kérdezni...föleg egy Nötöl nem...de azért...ha tudhatnám...Te hány éves vagy???
Üdv...Kata
Bocsi..már egy ideje olvasgatom amiket irogatsz ide...semmi baj vele..és azt is tudom,hogy nem illik ilyet kérdezni...föleg egy Nötöl nem...de azért...ha tudhatnám...Te hány éves vagy???
Üdv...Kata
szia katta
15 vagyok
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 20. csütörtök 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 20. csütörtök 17:40

15 vagyok

Szia....
Üdv...Kata
Üdv...Kata
Pff.. és akkor mit keresel itt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 21. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 07:45
Törölt felhasználó (29760)

szia katta
15 vagyok

15 vagyok

Hát...talán kicsit korán kezdted a beszélgetésnek eme modját...nem gondolod??
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 21. péntek 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 07:45

szia katta
15 vagyok

15 vagyok

nem
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 11:04

Hát...talán kicsit korán kezdted a beszélgetésnek eme modját...nem gondolod??
És vajon a szüleid is igy gondolják ezt??...vagy tudod te egyáltalán hogy milyen oldal forumjába irogatsz??...14 évesen???...jesszus...ez az elrontott világ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 21. péntek 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 11:47

nem

...bocs...15...
jólvan na, meg ne egyél, rólad mindig mindent tudtak a szüleid ?
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 12:33

És vajon a szüleid is igy gondolják ezt??...vagy tudod te egyáltalán hogy milyen oldal forumjába irogatsz??...14 évesen???...jesszus...ez az elrontott világ...

nagyon vicces

Hmm...igen..azt hiszem sokkal több mindent tudtak..mint most a fiatalokrol a szüleik...
Tudod mi volt az én titkom..abban ringattam magam,hogy a Karthago együttes frontembere..a takáts Tamás elvesz feleségül...
Hát ilyenek voltak a régi titkok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 21. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 13:06
Tudod mi volt az én titkom..abban ringattam magam,hogy a Karthago együttes frontembere..a takáts Tamás elvesz feleségül...

jólvan na, meg ne egyél, rólad mindig mindent tudtak a szüleid ?

Inkább itt irogason és villágosuljon fel
Mint most valkinek gyerekes dologbol szét rajkja a lábait, mert kiváncsi a szexre...
Igy legalább nem 20 éves korába jönn rá arra a dolog nem csak annyibol áll, hogy másik beteszi és élvezi és utána ő dicsekszik velle, sexelt, de azzal nem, hogy kellemetlen volt, mert a partnere nem figyelt rá. (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 13:27

Mint most valkinek gyerekes dologbol szét rajkja a lábait, mert kiváncsi a szexre...
Igy legalább nem 20 éves korába jönn rá arra a dolog nem csak annyibol áll, hogy másik beteszi és élvezi és utána ő dicsekszik velle, sexelt, de azzal nem, hogy kellemetlen volt, mert a partnere nem figyelt rá. (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm...igen..azt hiszem sokkal több mindent tudtak..mint most a fiatalokrol a szüleik...

Én mindig örülök, ha itt vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 21. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 13:07

nagyon vicces

Gondolod,hogy ez a kislány..ha egyáltalán az...még nem volt férfival???...jézus..olvass már a sorai között....hmmm...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 21. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 17:58

Inkább itt irogason és villágosuljon fel
Igy legalább nem 20 éves korába jönn rá arra a dolog nem csak annyibol áll, hogy másik beteszi és élvezi és utána ő dicsekszik velle, sexelt, de azzal nem, hogy kellemetlen volt, mert a partnere nem figyelt rá.

Igy legalább nem 20 éves korába jönn rá arra a dolog nem csak annyibol áll, hogy másik beteszi és élvezi és utána ő dicsekszik velle, sexelt, de azzal nem, hogy kellemetlen volt, mert a partnere nem figyelt rá.
akkor váljék egészségére minden cm
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 19:52

Gondolod,hogy ez a kislány..ha egyáltalán az...még nem volt férfival???...jézus..olvass már a sorai között....hmmm...

Nem tudom miért fáj egyeseknek az ami másoknak jólesik?
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 21. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 21. péntek 19:52

Ez is Off topic de az origo.hu-n található Angelina jodie vágatlan sex meg van-e valakinek, vagy hol lehet letölteni, mert az origo linken nem megy. Ha van infótok küldjétek el.
Nahh...hát te ezt jool benézted...
Egyáltalán nem érdekel,hogy mikor, miket irogat ide...végül is..jokat mosolygunk rajta....csupán arra lettem vna kiváncsi,hogy miért nem a tankönyveit bujja 15 évesen....
Mondjuk...bocs..meglepödtem vna..ha esetleg töled egyszer azt olvasnám..hogy.."menj vivi TANULNI!!!!"....
Téma részemröl lezárva!!
Üdv. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 21. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyáltalán nem érdekel,hogy mikor, miket irogat ide...végül is..jokat mosolygunk rajta....csupán arra lettem vna kiváncsi,hogy miért nem a tankönyveit bujja 15 évesen....
Mondjuk...bocs..meglepödtem vna..ha esetleg töled egyszer azt olvasnám..hogy.."menj vivi TANULNI!!!!"....
Téma részemröl lezárva!!
Üdv. (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 21. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Na...igy jöjjön be az ötösöm is...megszolalt a nagytudásu barni...alapbol utálsz engem..és vmi modon mindig kiforgatod a szavaimat...de tudlak sajnálni...
Lényegtelen...azt hiszem..sok más emberhez hasonloan..épp miattad...ezután egy sort sem irok..sehová sem...köss másba bele...
Jo szorakozást!!!!
Üdv...Katta
Jo szorakozást!!!!
Üdv...Katta
Semmi baj,:) nem kell félre érteni, de , ha lett volna "net", lehet ,hogy én is látogattam volna az ehhez hasonló helyeket 15 évesen (már rendszeresen masztiztam:)). Attól még tanulhat, hogy a sex is érdekli. Már említettem egy másik fórumozó társunknak is, hogy valszeg nem azért jár ide, hogy azt halja tőlünk is, amit a szüleitől, és a tanáraitól.
(Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 10. 22. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 22. szombat 08:10

Nahh...hát te ezt jool benézted...
Téma részemröl lezárva!!
Üdv.
Téma részemröl lezárva!!
Üdv.