megyek futok egyet meg, meg úszom, este még visszajövök

(Társ kereső hirdetés... Keresd fel a társkereső rovatot, ne itt reklámozd magadat VAZELINATOR)
Kösszi! Rakoncátlankodott a gerincem.
Boldog Újévet neked!
Jó egészséget!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 08. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó egészséget!

Kijöttem a kórházból. B.U.É.K.! mindenkinek!

"Katicika #1066 | tegnap 21:13"
Tudom, de ezt én még a tegnap írtam. Elnézést...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 07. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 07. szombat 13:19
Tudom, de ezt én még a tegnap írtam. Elnézést...

Törölt felhasználó (10061)

Nem indítottam offenzívát.Nem kellene ilyesmiket mondanod rólam.Amúgy meg ha figyeltél volna,egyelőre úgy tűnik,megértettük egymás szempontjait.Nem kell a rémhíremet költened,nem vagyok én olyan rossz ember.Amúgy meg,tudod mit? Mondj rólam amit akarsz.. akik ismernek tudják,hogy milyen vagyok.
Nem indítottam offenzívát.Nem kellene ilyesmiket mondanod rólam.Amúgy meg ha figyeltél volna,egyelőre úgy tűnik,megértettük egymás szempontjait.Nem kell a rémhíremet költened,nem vagyok én olyan rossz ember.Amúgy meg,tudod mit? Mondj rólam amit akarsz.. akik ismernek tudják,hogy milyen vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 06. péntek 21:13
Törölt felhasználó (7767)

Vigyázzatok!
Freya1, akit én eddig egy nagyon elfogadható csajnak tartottam, offenzívát indított, s a legelső, aki a célkeresztjébe került, az Zeno. Hát nem is tudom, mit mondjak? Leghamarabb semmit...
Freya1, akit én eddig egy nagyon elfogadható csajnak tartottam, offenzívát indított, s a legelső, aki a célkeresztjébe került, az Zeno. Hát nem is tudom, mit mondjak? Leghamarabb semmit...
Vigyázzatok!
Freya1, akit én eddig egy nagyon elfogadható csajnak tartottam, offenzívát indított, s a legelső, aki a célkeresztjébe került, az Zeno. Hát nem is tudom, mit mondjak? Leghamarabb semmit... (Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 01. 06. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Freya1, akit én eddig egy nagyon elfogadható csajnak tartottam, offenzívát indított, s a legelső, aki a célkeresztjébe került, az Zeno. Hát nem is tudom, mit mondjak? Leghamarabb semmit... (Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 01. 06. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hamarosan 1 éves ez a topic!

köszi

Sziasztok!!!
Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!!!
Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!!!
Sziasztok, Újra itt, 2006-ban is, és megint egy évvel idősebben.

SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!
Ó ez aranyos volt.. most akkor minden kekeckedés nélkül kívánok neked Boldog Karácsonyt és Sikerekben (gatyanélküli pasikban) Gazdag Új Évet :) Cupp kicsilány
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 12:43
Törölt felhasználó (29760)

"Apa", " Anya" 3xjani, barni, Kriszta, Bob, és még sokan mások.
Akiket nagyon szeretek !
nagyon - nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, és
eredményekben ( szex-ben, szerelemben ) nagyon gazdag,
nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek.
Akiket nagyon szeretek !

"Apa", " Anya" 3xjani, barni, Kriszta, Bob, és még sokan mások.
Akiket nagyon szeretek !
Akiket nagyon szeretek !

-Kopasszal- semmi, de az a koparós kopasz...:)(
Pistabá hé!

Nagyon jó észrevételek!
Mi -és szerintem az emberek többsége, így működünk! Fórumozni Jó!
Gondolataiddal érzékelteted, hogy MITŐL érdekes, színes, hangulatos, izgalmas... stb.
Egy-egy témáról mindenkinek más juthat eszébe, másosok a tapasztalatai.
A sok színes megközelítés formálhatja a saját álláspontunkat.
Találkozhatunk sok ember véleményével, jóval, rosszal egyaránt
Szerencsére a többség, -a ("a sok debil skizo barmot veglegessen bannolni lehessen") így én is, jól érzem itt magam!
Üdv!
Mi -és szerintem az emberek többsége, így működünk! Fórumozni Jó!
Gondolataiddal érzékelteted, hogy MITŐL érdekes, színes, hangulatos, izgalmas... stb.
Egy-egy témáról mindenkinek más juthat eszébe, másosok a tapasztalatai.
A sok színes megközelítés formálhatja a saját álláspontunkat.
Találkozhatunk sok ember véleményével, jóval, rosszal egyaránt
Szerencsére a többség, -a ("a sok debil skizo barmot veglegessen bannolni lehessen") így én is, jól érzem itt magam!
Üdv!