A bótival is ki lehet bírni.
A #1123 uccsó mondata egy "burkolt" meghívást takar ( úgy látom igen ügyesen:)) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 31. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 04:57
A #1123 uccsó mondata egy "burkolt" meghívást takar ( úgy látom igen ügyesen:)) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 31. kedd 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jánosbá!
Ezt senki nem is feltételezte!
Mifelénk karácsony környékére szokták időzíteni az efféle haláleseteket.
A tavalyi kimaradt nálunk.
Remélem, ez évben az én udvaromon is hallható lesz némi röfögés, kis visítás.....
Addig is esszük a bótit.
Üdv!
Remélem, ez évben az én udvaromon is hallható lesz némi röfögés, kis visítás.....
Addig is esszük a bótit.
Üdv!

Jánosbá!
Addig is esszük a bótit.
Üdv!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 20:44
Addig is esszük a bótit.
Üdv!

A legközelebbiből még nem múlt egy perc sem...:)
...és nem vagyok sóher :))
A legközelebbiből még nem múlt egy perc sem...:)
Ezt a leveledet nem kaptam meg!
(Sajnos mostanában nem aktuális.)
De azért Debrecenben, páros a kolbász!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 20:04
(Sajnos mostanában nem aktuális.)
De azért Debrecenben, páros a kolbász!

Törölt felhasználó (7767)

Zénó bátyám, azé'tt rendezhetnénk egy kis disznótort!:)
Zénó bátyám, azé'tt rendezhetnénk egy kis disznótort!:)
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 19:54
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Irigyellek!
Nekem már rég volt részem egy kis "házi csemegében"
Imádom ezt a látványt, az illatokat.....
Meg mindent ami velejár.
Meg mindent ami velejár.
Igen ám, de SCG-ba kell a ruhát, cipőt, CD-t, meg miegymást vásárolni, és az útltvelem es lejárt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Há' eggyesök biza jól élnek, a fene a bélüköt....sose báncsa, no!

Tudom, hogy "szocpolitilag" nem itt kell sírni, de legalább a kajánk legyen jó...
Igazából az embernek a citromból limonádét kell csinálni, és minden életkörülménynek megvan a szép oldala. ( és természetesen a kemény is):) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából az embernek a citromból limonádét kell csinálni, és minden életkörülménynek megvan a szép oldala. ( és természetesen a kemény is):) (Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Irigyellek!
Meg mindent ami velejár.
Meg mindent ami velejár.
Irigyellek!
Meg mindent ami velejár.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 19:44
Meg mindent ami velejár.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Hasonló volt a látvány , kis...cseresznye, és őszibarack befőttel.

Há' eggyesök biza jól élnek, a fene a bélüköt....sose báncsa, no!
2006. 01. 30. hétfő 19:44

(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szivesen küldenék "emilben", ha tudnám , hogyan kell, de szerintem nem lakunk túl messze egymástól, és szivesen vedégül látlak Téged is , és Barnit is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 19:35

Egy kis tepertyűt, no, a jóisten fizesse meg százszoroson, mög osztág égy kücsüd dagadót es, ha juttatna tésúr, a rajkók künn tátognak az árokmarton, no, ....csak égy küsded májast, véröst, s ha magiknál ilyen nincs, égy kicsi kövesztött kőccsígöt csak juttat szögén porontyoknak, még a húrka vagy a kisgömböc is elmégy ám nálunk ilyen dúvadordító üdőbe', no!

Mögbolondú'tt a Tésúr...Ekkorát mögmutatni a rajkóknak má'most!!!!Há' neköm mi marad????
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kis tepertyűt, no, a jóisten fizesse meg százszoroson, mög osztág égy kücsüd dagadót es, ha juttatna tésúr, a rajkók künn tátognak az árokmarton, no, ....csak égy küsded májast, véröst, s ha magiknál ilyen nincs, égy kicsi kövesztött kőccsígöt csak juttat szögén porontyoknak, még a húrka vagy a kisgömböc is elmégy ám nálunk ilyen dúvadordító üdőbe', no!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 19:28

Desznó ölésöt "röndöztem" penteken azt mondtuk a haverral, hogy "itt most-disznóhalál- lészön". Mostra lett elvégezve minden velejáró munka. :)

Jánosbá! - mondaná Barni. - Az egedet mán eccer, há' hol valál?
Desznó ölésöt "röndöztem" penteken azt mondtuk a haverral, hogy "itt most-disznóhalál- lészön". Mostra lett elvégezve minden velejáró munka. :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 30. hétfő 19:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 01. 30. hétfő 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg úgy, mindenkinek...akit szeretek...

Megnyugodtam :) Elpusztult a monitorom és ennek tudtam be, hogy nem látook :)) Tényleg, hová tűntek az animalos topicok?
szia
(Ez egy válasz qayxc üzenetére (2006. 01. 24. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 24. kedd 19:53

Megnyugodtam :) Elpusztult a monitorom és ennek tudtam be, hogy nem látook :)) Tényleg, hová tűntek az animalos topicok?