nem tudom mit ereztel fenyegetesnek,nem merek en veled tengelyt akasztani,es különben is, igazan tisztellek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 19:46

Törölt felhasználó (7767)

Nekem te ne integess, fenyegetőzz: a kép linkjének "szétcsúszását" a GG saját képbeszúró rendszerének a hibája okozza! No, hadd lássalak Téged "müxeni"!

no' akkó én most alszok...
Jóccakát, Jánosbá! S ne aludj addig, míg le nem fekszel!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 05. 17. szerda 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

O,Lamalany,te bölcsessg kutföje,engem mar valaszra sem meltatsz?

ez d.amerikai,en a tibetire gondoltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 17. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 17. szerda 21:02

Kedves huge kérdésedre nagyon szivesen vélaszolnék ha tudnám melyik képről van szó mert megmondom öszintén 1-2képet nyomtam fel ugye... és nem csak 1 topicba és így fogalmam sincs hogy te melyikre gondoltál ird meg légyszi a topic nevét és a kép számát akkor talán könnyebben tudok neked válaszolni. szia i.kutya

Ha haza megyek a gályából ilyet fogok én is csinálni....

Davheeed #487 | ma 18:10
Hát, h le lehet-e szedni egész sorozatokat vagy csak egyesével lehet lementegetni?
A képek alatt kivan irva, töltsd le egyben ott az adott sorozatot letudod menteni. de azt hiszem vip tagság kell hozzá de ez nem biztos próbáld ki ...
Hát, h le lehet-e szedni egész sorozatokat vagy csak egyesével lehet lementegetni?
A képek alatt kivan irva, töltsd le egyben ott az adott sorozatot letudod menteni. de azt hiszem vip tagság kell hozzá de ez nem biztos próbáld ki ...

IRIGY KUTYA, IDE! (Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 05. 20. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Davheeed #487 | ma 18:10
Katinka kedves ezt most nem igazán értem nem fog már az agyam mint a borotva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 20. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Katinka kedves ezt most nem igazán értem nem fog már az agyam mint a borotva...

mindenki eltünt???
gyertek vissza....

Ma mér nincs kedvem semmihez se...
Nem küldi el az emailt!
Thx