Hello
csajok nem akartok bevezetni camon a rejtelmekbe???
várom a jeliket
msn: pocika0150@citromail.hu
csajok nem akartok bevezetni camon a rejtelmekbe???
várom a jeliket
msn: pocika0150@citromail.hu
Talált, sűllyedt:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 22:13
Törölt felhasználó (21812)

Velem még nem fordult elő.
Gondolom, szöveg nincs benne.
Gondolom, szöveg nincs benne.
Velem még nem fordult elő.
Gondolom, szöveg nincs benne. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 21. szerda 22:12
Gondolom, szöveg nincs benne. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 21. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Egyre többet kapok privát üzenetet magamtól:
"Tárgy: [GoldenGate]Privát uzenet Eperkelyhecske-tol!"-------------> most vagy ennyire hülye vagyok, hogy más helyett magamnak válaszolgatok, vagy nem tudom...:-) Nektek is van ilyen?
"Tárgy: [GoldenGate]Privát uzenet Eperkelyhecske-tol!"-------------> most vagy ennyire hülye vagyok, hogy más helyett magamnak válaszolgatok, vagy nem tudom...:-) Nektek is van ilyen?
Egyre többet kapok privát üzenetet magamtól:
tom1019 igazad van.Ezért ezt már ide írtam.

és szépen tudok ragzani is... (mielőtt lekiabálják a hajam ami nincs is)
+ kérdés az ikonok 1 része nem mozog, ez csak az enyimé gépnél nem-e jóe vagy estleg tán másnál semnem jóe?

Csajozási tanácsok... egy hasonlót anno beposztoltam a szánira.. :D
És meg is érdemli, telespammeli a fórumot, ha nyit egy külön topikot és berakja akkor arra azt mondom OK, nade így megérdemli a kitiltást. Nem nagy szám az oldal, gyakorlatilag 3 link, persze lehet még belőlle valami...
Ilyen oldalakat én is csináltam csak nem égettem magam a rekámozásásval, gondoltam előbb megcsinálom jól, aztán persze nem lett belőlle semmi...
Ilyen oldalakat én is csináltam csak nem égettem magam a rekámozásásval, gondoltam előbb megcsinálom jól, aztán persze nem lett belőlle semmi...
Még nem néztem meg, de hu öreg, téged ugy kibasznak innen ,mint macskát szarni:D Majd 20-30 topicban reklámozni magad..:D Mondjuk nem pénzes... De ez szopóka nyalóka lesz:D
Isten hozott!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:53

Jó látni régi kedves ismerősök neveit újra, és új nevű ismerősőket felismerni.

Komoly oldal lehet:) Na megnézem:D De ha gagyi akkor irgumburgum.
Most nézem, hogy minden topicba bírtál! Ezt a modok nagyon nem fogják értékelni, örülhetsz ha nem fognak kitiltani a fórumról, de azon sem lepődnék meg ha igen!
Végre beindúlt a fórum. Rég volt itt ilyen hozzászólás forgalom!
Remek!
Jól tetted! Örömmel látunk ismét a közösségbe!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 22:02

Kössz , régen jártam erre, gondoltam illedelmesen beköszönök, jókívánságokkal fűszerezve. :)
Kössz , régen jártam erre, gondoltam illedelmesen beköszönök, jókívánságokkal fűszerezve. :)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó duma :D
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó látni régi kedves ismerősök neveit újra, és új nevű ismerősőket felismerni.

Bort, búzát, békességet, meleg p*nát keménységet!!!