Pontosan. Bár ezt a képtárba kellett volna betenned:)

OK, nekem is ez járt a fejemben, csak előbb meg akartalak kérdezni: Így jó lesz-e? :)))))) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 20. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

Pontosan. Bár ezt a képtárba kellett volna betenned:)
Ugye netudod majom, hogy mit jelent hiénázni igaz e?:D
Amúgy az én poénom meglivagolni, nem ugyanaz mint visszkontrázni rá, majom. Bár hogy se rím-szép-és humor- érzéked nincs, azt már tudom.
Ugye ne(m) tudod hiéna, hogy mit jelent majmolni, igaz-e?:D

És ez most mi akar lenni majom? Komolyan, te tényleg ilyen hülye vagy? Ennyire telik csak és azt hiszed ettől te vagy a spíler? Vagy nagyanyád diktál? Te hiánázol, meg majmolsz, és kő a koronára, hogy még olyan hülye is vagy mint a segg:D És ezen még el is röhögsz:) Szánom azt a pasit akinek csak te jutottál.

Bort, búzát, békességet, meleg p*nát keménységet!!!

Jó látni régi kedves ismerősök neveit újra, és új nevű ismerősőket felismerni.

Jó duma :D
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kössz , régen jártam erre, gondoltam illedelmesen beköszönök, jókívánságokkal fűszerezve. :)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tetted! Örömmel látunk ismét a közösségbe!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 22:02

Kössz , régen jártam erre, gondoltam illedelmesen beköszönök, jókívánságokkal fűszerezve. :)
Remek!
Végre beindúlt a fórum. Rég volt itt ilyen hozzászólás forgalom!
Most nézem, hogy minden topicba bírtál! Ezt a modok nagyon nem fogják értékelni, örülhetsz ha nem fognak kitiltani a fórumról, de azon sem lepődnék meg ha igen!
Komoly oldal lehet:) Na megnézem:D De ha gagyi akkor irgumburgum.
Isten hozott!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 06. 20. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 20. kedd 21:53

Jó látni régi kedves ismerősök neveit újra, és új nevű ismerősőket felismerni.

Még nem néztem meg, de hu öreg, téged ugy kibasznak innen ,mint macskát szarni:D Majd 20-30 topicban reklámozni magad..:D Mondjuk nem pénzes... De ez szopóka nyalóka lesz:D
És meg is érdemli, telespammeli a fórumot, ha nyit egy külön topikot és berakja akkor arra azt mondom OK, nade így megérdemli a kitiltást. Nem nagy szám az oldal, gyakorlatilag 3 link, persze lehet még belőlle valami...
Ilyen oldalakat én is csináltam csak nem égettem magam a rekámozásásval, gondoltam előbb megcsinálom jól, aztán persze nem lett belőlle semmi...
Ilyen oldalakat én is csináltam csak nem égettem magam a rekámozásásval, gondoltam előbb megcsinálom jól, aztán persze nem lett belőlle semmi...