Rendicsek!
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 18:12

A verseknek igen, de ennek a tartalmi részére koncentrálj. Off v. uff, na mindegy, inkább legyen off!

A verseknek igen, de ennek a tartalmi részére koncentrálj. Off v. uff, na mindegy, inkább legyen off!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 18. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

OFF OFF OFF OFF!!!!!!
ha törölni szeretnék valamit amit én raktam fel akkor hova kell fordulni, egy emailc cím kellene!
tudtok segíteni???
üdv
tudtok segíteni???
üdv
Erre van külön topic :D
Klikk :-)
Klikk :-)
Már elmúlt :-)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 18. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Very Nice!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak tényleg egy picit :-)

Én is...
Fehéregyházán, az Ispán-kútnál sorban ki vannak állva, csak az árban kell megegyezni velük.

Ha szexszel kapcsolatosan említed a "honi rög"-öt, akkor igen!

"Illendően" elfogadom, de nem helyeselhetem.Katalin
Meg a Tamásnál is megvan: most függesztette fel a "Felvidék"-et.Mondhatni: csak úgy kisujjból. Szép gesztus.Pedig az emberek, ha kibeszélik magukból az őket éppen égetően foglalkoztató - úgy érzik: halasztást nem bíró - problémákat, biztosan a szexhez is eltalálnak. Csak egy kis tolerancia szükségeltetik.... ÜdvKatinka
Látom, nálad is megvan a pozitív hozzáállás...
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

(...)hogy a faszom rakjam bele..."
Inkább megpróbálok pozitívan hozzáállni!
Hurrá, már kedd van és boldog vagyok, hogy itt lehetek a munkahelyen és teljes odaadással építhetem a főnököm "sarokházát"!!! (hogy felejtenék ki az alapból a cementet...)

Hurrá, már kedd van és boldog vagyok, hogy itt lehetek a munkahelyen és teljes odaadással építhetem a főnököm "sarokházát"!!! (hogy felejtenék ki az alapból a cementet...)

Annyit változott, hogy ma a keddel van tele... a melóról meg inkább egy szót se, hogy a faszom rakjam bele...