A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1709   2006. 12. 10. vasárnap 22:03
DrAnthony DrAnthony VIP
Lassan én kérek magamra egy 48 órás "ban"-t,mert ha Alina még egyszer mocskolódik velem, feltehetően tiltást érő visszaszólást fogok elengedni!
#1708   2006. 12. 10. vasárnap 21:30
X Törölt felhasználó (7767)
Ez most rám nem vonatkozik :)))) Én mosom a kezeimet: olvass figyelmesebben eztán, Tom! :)))))
#1707   2006. 12. 10. vasárnap 21:12
DrAnthony DrAnthony VIP
Ez feltehetően az én "engem kenyérre lehet kenni" szólásomra érkezett! lol

Ez legalább aranyos reply!

Katicika, te pedig (első rekaciódtól eltekintve) úgy-ahogy megütötted a normális mércét, csak az első válaszod volt (anno Anna) kicsit olyan, amilyen. A többi "jog"-ról pedig ugyanott már szerintem elegendően értekeztem, nem kívánom ismételni önmagam. Hogy arra nem jött reply, az véleményem igazolását jelenti a számomra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 10. vasárnap 20:56

Nos kedves....! smile wave
Én - hiszen tudod -, nem fikáztalak a képeidért, segítettem inkább. Kelemen Anna más téma: mindenkinek joga van azt végezni, amihez a legjobban ért, hogy megélhessen, és ehhez való jogát láttam általad elvitatni. Lehet, hogy a kukázás megfelelő szinten való művelésére nem lenne elég K.A. Érted? vigyor2 wave
#1706   2006. 12. 10. vasárnap 21:09
DrAnthony DrAnthony VIP
Az a baj, Kedves Alina, hogy roppant hülyeségeket beszélsz. Bár nem emlékeztem, hogy tettem-e volna fel az "Igéző női tekintetek" topic-ba kifordított puncit, de leellenőriztem, oda még olyan képet sem tettem fel, ahol látszana a nő szeméremdombja. Javíts ki, ha nincs igazam és írd már ide kérlek annak a hozzászólásomnak a számát! Ha nem írod, akkor sajna beismered, szavahihetetlen vagy és ármánykodsz, rosszindulatúan vádaskodsz.

"Kifordított" puncis képet a "Pink" topicomba valóban helyezek fel. Bár feltehetően elkerülte a figyelmedet, EZ EGY SZEXUÁLIS TARTALMÚ WEB-SITE, ugyanilyen tartalmú Fórummal. Ha sérti szemed az ilyesmi:

- Ne látogasd az oldalt (an blokk)
- Azokat a topicokat ne nézd meg!

Megint csak kötözködsz, ráadásul igazad sincs. A képek felhelyezése meg alapvetően hsz-pótló, pontínságes időkben. Ha ezt sem fogod fel, akkor...

Ja, ja 5 perc, míg 1 kép bejön, akkor valóban le kellene cserélni az 26,6-os modemet valami gyorsabbra, vagy ne mobilon keresztül nyomd! De ez sem az én hibám, nekem speciel 1 mp alatt bejön.
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:47
Nekem semmi bajom veled,csak az ötezer kepeddel mit beszursz,es egyre 5 percet kell varjak mig megjelenik,vagy nem.Na meg ha az igezö tekintetekban egy oriasi,kiforditott punci jön.. hat az zavar....
#1705   2006. 12. 10. vasárnap 21:00
édespille édespille
s lőn, megtörtént a csoda! egy tán vajkrémmel megkent félkaréj kenyeret majszoló kisfiú! vigyor
#1704   2006. 12. 10. vasárnap 20:56

Nos kedves....! smile wave
Én - hiszen tudod -, nem fikáztalak a képeidért, segítettem inkább. Kelemen Anna más téma: mindenkinek joga van azt végezni, amihez a legjobban ért, hogy megélhessen, és ehhez való jogát láttam általad elvitatni. Lehet, hogy a kukázás megfelelő szinten való művelésére nem lenne elég K.A. Érted? vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:26
Üdv újra mindenkinek, gyorsan replyzek mindent:

To Alina #2115: Nem vettem be semmit, alapjáraton normális vagyok, s amit korábban írtam, fenntartom, normálisan kívánok hozzáállni a dolgokhoz, mégha néha nagyon nehezemre is esik, ha permanensen bekóstolnak.

To Katicika #2127: A "Te ember" megszólítás ismét nem a kedvencem, voltál már ennél normálisabb is! Vagy ha a vitapartner felvesz egy visszafogottabb stílust, egyből oda kell vágni? Kérdésedre ("...mindent csak támadásként élsz meg...") a válaszom: Nem, nem mindent. Ha látnál, láthatnád: Pl. édespille normális, nem sértő, nem személyeskedő, nem nagyképű, nem lekezelő intését örömmel és tisztelettel fogadtam, nem éltem meg támadásként. Több fórumozó felhívását (amikor nem sikerültek a fényképfeltöltéseim), esetleg élcelődő, cukkolódó ezirányú észrevételeit NEM éltem meg ennek. Sőt, eddig csak a Te és Alina megjegyzéseit éltem meg ennek, ez meg nagyon távol van a "minden"-től. Inkább túlnyomórészt nem élem meg annak, de ami egyértelműen, ynilvánvalóan "bekóstolás", lekezelő, lenéző, személyeskedő hsz, azt annak élem meg, ami! A Te "észrevételeid" az Anna fórumban pl. ilyenek voltak. Azt sugalták: Én egy nagy hülye vagyok, és egyáltalán, mit képzelek magamról, hogy negatívan merek írni Annáról, stb. Stílusod személyeskedő, lekezelő volt, s emiatt vettem fel a kesztyűt. Nagyon távolt volt a "csak megjegyzésképpen"-től. Kb. mint az a bizonyos Makó nevű ember Jeruzsálemtől.

Alina (feltehetően védelmedre) szintén bekóstolt, sziontén személyeskedő, rosszindulatú választ írt, azt sem hagyhattam szó nélkül.

Ha értelmesen, nem bántóan szólnak hozzám, hidd el, engem kenyérre lehet kenni. De ha valaki alapból, ismeretlenül gonosz, rosszindulattal közeledik hozzám, hidd el, megvédem magam!

To Alina #2132: "nem öröm,nem elmeny,es nem rosszindulat vezet..Csak igy törtent...". Hát, sajnálatos, hogy az "így történik" elsőre ennyire elvitte ezt a dolgot, és átcsapott egy rossz hangvételű, becsmérlő stílusú vitába (melyből én sem maradtam ki). Ezért kívántam váltani, s a magam részéről normális mederbe terelni a beszélgetést.
#1703   2006. 12. 10. vasárnap 20:51
édespille édespille
alina, ez egy puncis oldal! itt az a csoda, ha nem punci kacsint rád.
#1702   2006. 12. 10. vasárnap 20:50
Fögenyó Fögenyó
Fizess elő gyorsabb netre, és nem kell 5 percet várnod! eplus2
#1701   2006. 12. 10. vasárnap 20:47
Alina Alina
Nekem semmi bajom veled,csak az ötezer kepeddel mit beszursz,es egyre 5 percet kell varjak mig megjelenik,vagy nem.Na meg ha az igezö tekintetekban egy oriasi,kiforditott punci jön.. hat az zavar....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 20:26

To Alina #2115: Nem vettem be semmit, alapjáraton normális vagyok, s amit korábban írtam, fenntartom, normálisan kívánok hozzáállni a dolgokhoz, mégha néha nagyon nehezemre is esik, ha permanensen bekóstolnak.

To Katicika #2127: A "Te ember" megszólítás ismét nem a kedvencem, voltál már ennél normálisabb is! Vagy ha a vitapartner felvesz egy visszafogottabb stílust, egyből oda kell vágni? Kérdésedre ("...mindent csak támadásként élsz meg...") a válaszom: Nem, nem mindent. Ha látnál, láthatnád: Pl. édespille normális, nem sértő, nem személyeskedő, nem nagyképű, nem lekezelő intését örömmel és tisztelettel fogadtam, nem éltem meg támadásként. Több fórumozó felhívását (amikor nem sikerültek a fényképfeltöltéseim), esetleg élcelődő, cukkolódó ezirányú észrevételeit NEM éltem meg ennek. Sőt, eddig csak a Te és Alina megjegyzéseit éltem meg ennek, ez meg nagyon távol van a "minden"-től. Inkább túlnyomórészt nem élem meg annak, de ami egyértelműen, ynilvánvalóan "bekóstolás", lekezelő, lenéző, személyeskedő hsz, azt annak élem meg, ami! A Te "észrevételeid" az Anna fórumban pl. ilyenek voltak. Azt sugalták: Én egy nagy hülye vagyok, és egyáltalán, mit képzelek magamról, hogy negatívan merek írni Annáról, stb. Stílusod személyeskedő, lekezelő volt, s emiatt vettem fel a kesztyűt. Nagyon távolt volt a "csak megjegyzésképpen"-től. Kb. mint az a bizonyos Makó nevű ember Jeruzsálemtől.

Alina (feltehetően védelmedre) szintén bekóstolt, sziontén személyeskedő, rosszindulatú választ írt, azt sem hagyhattam szó nélkül.

Ha értelmesen, nem bántóan szólnak hozzám, hidd el, engem kenyérre lehet kenni. De ha valaki alapból, ismeretlenül gonosz, rosszindulattal közeledik hozzám, hidd el, megvédem magam!

To Alina #2132: "nem öröm,nem elmeny,es nem rosszindulat vezet..Csak igy törtent...". Hát, sajnálatos, hogy az "így történik" elsőre ennyire elvitte ezt a dolgot, és átcsapott egy rossz hangvételű, becsmérlő stílusú vitába (melyből én sem maradtam ki). Ezért kívántam váltani, s a magam részéről normális mederbe terelni a beszélgetést.
#1700   2006. 12. 10. vasárnap 20:26
DrAnthony DrAnthony VIP

#1699   2006. 12. 10. vasárnap 20:15
édespille édespille
többest használtam, igaz, látom már. pardon, elragadott a düh (? - nem ez a megfelelő szó). te nem vagy vadkörte?
#1698   2006. 12. 10. vasárnap 20:08
édespille édespille
"csak így történt..." a dolgokat némiképp saját magunk is irányítjuk... persze néha közbeszólhat a véletlen... továbbá, ami meg vagyon írva, az ellen nem tehetünk... tán mégis...?
#1697   2006. 12. 10. vasárnap 20:08
Nehogy most azt mondd, hogy ezt rám is érted, mert bizonyisten, többé nem is szólok hozzád. Ha meg valóban így érzed, hát bocsánatot kérek.Ezt nem hiszem el....
#1696   2006. 12. 10. vasárnap 19:57
Alina Alina
Szokincsem gyatra a valaszhoz,csak annyit,nem öröm,nem elmeny,es nem rosszindulat vezet...
Csak igy törtent.... vigyor2 vigyor2 vigyor2 wave
#1695   2006. 12. 10. vasárnap 19:45
édespille édespille
halálosan gátlástalanul tapostok bele minden egyes ember lelkivilágába.
s fel nem foghatom, miért jó? miért jelent ez pozitív élményt? miért öröm ez?
#1694   2006. 12. 10. vasárnap 19:41
Alina Alina
Most te lötted el!!
Tudom en is, de NYILVANOSAN vartam volna a kedves,siros,erzekeny pillecsketöl.....

gobeeeee...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 12. 10. vasárnap 19:27
Hát Para Celziuszt személyesen, te góbé! vigyor2 wave
#1693   2006. 12. 10. vasárnap 19:39
édespille édespille
miért kell ki-be-át-megsegíteni? dolgom volt épp, azért nem válaszoltam még.
#1692   2006. 12. 10. vasárnap 19:27
Hát Para Celziuszt személyesen, te góbé! vigyor2 wave
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 19:23
Mond mar kit szeretsz?
Es szentül megigerem...
#1691   2006. 12. 10. vasárnap 19:25
Te ember, mindent csak támadásként élsz meg? Eszem ágában sem volt semmi ilyesmi, csak megjegyzésképpen írtam a hozzászólásomat.Mert én így éreztem. Békés Adventot és boldog Karácsonyt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 10. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 10. vasárnap 17:12
Mindkettőtöknek, hölgyeim! (Katicika, Alina).

Kész vagyok kettőtökkel bármilyen (akár eddigi, akár új) témában értelmesen elbeszélgetni. Nyitott vagyok emberi, értelmi tárgyalásra, a nézetkülönbségek megbeszélésére, konszenzus (esetleg kompromisszum) keresésére.

Addig azonban, ameddig hsz-eimre személykedő, fikázó, lenéző választ kapok, addig fel kell vennem a kesztyűt, és ugyanabban a hangnemben kell válaszolnom! Mert addig személyesnek, személyem elleni támadásnak élem meg, s így védekeznem kell! Ez evidens.

Ismétlen: nyitott vagyok mindkét féllel szemben mindenféle személyeskedést kerülő, emberi társalgásra, mert tudom, hogy egy ilyen beszélgetés csak javamra válhat. De ez vica versa!
#1690   2006. 12. 10. vasárnap 19:23
Alina Alina
Mond mar kit szeretsz?
Es szentül megigerem...

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!