Sziasztok!
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél
Kisebb kőműves, burkoló munkát vállalok hölgyeknél
Gyékényesen nyaralási lehetőség párok és hölgyek részére!
Fizetés természetben!
Fizetés természetben!
Vas megye festésben,burkolàsban, kőműves munkákban tudok segíteni!
Kisebb ház körüli munkákban is. Fizetés természetben
Kisebb ház körüli munkákban is. Fizetés természetben
Szállás hölgynek, párnak a héten Zalaegerszegen, akit érdekel.
Sziasztok!
Szeged és környéken festésben,burkolàsban, Kőműves munkákban tudok segíteni!
Kisebb ház körüli munkákban is. Fizetés természetesen természetben
Szeged és környéken festésben,burkolàsban, Kőműves munkákban tudok segíteni!
Kisebb ház körüli munkákban is. Fizetés természetesen természetben

Budapesti hellyel rendelkező, de utazni is tudó férfi vagyok. Mellékesen lakásomban biztosítaném helyet. Nővel vagy párral ismerkednék komolyan találkoznék, nem úgy mint az itteni szájhős többség. Az én hős erőm a "monyóm" vagyis a kemény, eres fétdias valóság. Beszéljük meg elképzeléseinket és lépjünk a tettek mezejére
Sziasztok
Vasàrnaptòl Dèlegyhàzàn pàrnak szàllàst biztositunk!
Vasàrnaptòl Dèlegyhàzàn pàrnak szàllàst biztositunk!
Sziasztok! Milyen villany szerelésről lenne szó? Tudok segíteni?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 02. kedd 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 08:58

Villany szerelésre keresünk szakembert nem koklereket....
Pest megyei szalonban keszítenék hölgyeknek tetoválást. Én magam 10 éve tetoválok.Fizetés a fórum címe alapján. Ha érdekel, írj.
Sziasztok ! Néha még van szabad időpontom Siófoki apartmanban

Villany szerelésre keresünk szakembert nem koklereket....
Vízvezeték szerelést,javítást vallalok hölgyeknél,pároknál!Részleteket privátban.
Sziasztok! Vitorlással a Balatonon, néhány óra napozás, ami lehet nudi, fürdés, bármi, amihez van kedv. Egyenlőre nincs konkrét dátum, viszont van nagy vitorlás, ami 36 lábas, 10 személyes. Igény esetén, (amit kérlek szépen privátban), nyitott hölgyek, párok. Fiúk köszönöm szépen de nem! Van B verzió, ami kisebb vitorlás, szintén kabinos, viszont csak 8 méteres. Erre rajtam kívül 1 pár jelentkezését várom. Hétköznap is aktuális, előre leegyeztetéssel. Fizetés a fórum címe szerint.
Sziasztok! Villany szerelést, kisebb házkörüli munkát vállalok. NŐK, PÁROK részére. Fizetés természetben.
Sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polirozàs keszthely környékén.csak hétköznap napközben.lànyok,párok hetero alapon akàr természetben is rendezhető.anyag költség megbeszélés szerint.akàr müszakiban is tudok segíteni
Július 7.-én este szállást keresünk Balatonberény közelében.
Hello. Klíma tisztítás Budapesten valllakinek esetleg ?
Vas megyében ház körüli munkákban segítség . Polc szerelés ,laminélt-vinyl lerakás fúnyírás...
Klíma tisztítást, klíma mosást vállalok hölgyeknek, pároknak! Fizetés természetben, vagy a megbeszéltek szerint! Komárom Esztergom megye.
A héten hölgynek párnak szállást biztosítanék Zalaegerszegen. Többit priviben.