Villanyszerelés Veszprém környékén
Pest-megyében hölgyeket fuvaroznék!
Budapesten keresek villanyszerelőt,konyhai menyezeti világítással van probléma.
Víz, gáz, fűtésszerelés hölgyeknek, pároknak.

Szegeden és vonzáskörzetében: villanyszerelés, hideg-meleg burkolás festésben tudom szolgálataimat nyújtani! Üzenetben írjatok!
Hölgyeim. Szívesen elkiserek ma bevasarolni bárkit ruha boltba, ahol meg is lephetem egy két csinos darabbal ha megnezhetem hogy áll rajta.
Sziasztok..Budapesten keresek festőt... egy kis konyha (alapterület 3 m2) és egy előtér..sima tisztasagi festése... várom válaszod, viszonylag sürgős
köszönöm.

Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek !
Masszírozni szerető férfit keresek délelőtt napközben Budapesten.
Led tvére lenne szükségünk. Fizetést megbeszéljük.
Sziasztok! Kecskemét és környékén hölgyeknek, pároknak szívesen segítek, részletek az adatlapomon

Üdv.
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .
Autószerelèsben, számitógèpes autó diagnosztikában tudok segiteni..... Bp/ Pest megye .

Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek !
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Szia írj privatba
(Ez egy válasz stilo üzenetére (2023. 02. 07. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiadó szobát keresek Nyiregyháza,vagy közelében,alkalomra,kukolhatsz,vagy be is szálhatsz!
Sziaaztok! Van itt esetleg autókereskedő, aki autó vásárlásban tud segíteni?
Mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz CuriousCouple69 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 09:53

Sziasztok. Én segíthetek. Írj privátban ha gondolod
(Ez egy válasz CuriousCouple69 üzenetére (2023. 02. 08. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 08. szerda 09:53

Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en