Üdv. Miskolcon és környékén Hölgyeknek segítenék a ház körüli munkákban főleg villanyszerelèsben de sok mindenhez értek,normális 36 éves pasi vagyok.
Taxis vagy futár Bp/pest megye?
Lapostető javításában hölgyeknek tudok segíteni

Budapesten keresek saját test súlyos edzésre (calisthenics) edzőt vagy edző partnert. Fizetés természetben és/vagy angol társalgással.
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba Bécsben, fiatal egyedülálló lány részére! Akár hosszú távon!
Téves volt bocs.
Ha làttam volna ezt hamarabb el vitelek volna!
(Ez egy válasz fiatalsracsexet üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezermester! Eger és környékén szívesen segítek högynek esetleg párnak, részleteket megbeszéljük.
sziasztok.lányoknak,hölgyeknek,pároknak(hetero alapon) autó fényezés,polírozás,lámpa polírozás,olajcsere,fék csere.műszaki.csak anyagár van.többi megbeszélés kérdése.keszthely környéke.minden szimpátia alapján.keszthely környékén.keress bátran ha szükség lenne valamire.
sziasztok Nyiregyháza demecser vonalon munkát keresek minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint !
Villanyszerelés Zala megyében csak hölgyeknek! Üzenetben jelentkezz!
Sziasztok Pápá és környékén lakás felújítást és ház körüli munkában segítenék hölgyeknek és pároknak
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok szállításában.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Asztalos munkakat vallalok, csucsminosegu szerszammal es nagy tapasztalattal, tudassal, lelkiismeretesen holgyeknek, paroknak, Debrecen es kornyeken! Privatban jelentkezz legy’szi.
Samsung galaxy tab aktive 2 kerisi hölgy vagy pár gazdályát
Sziasztok,
Laptop javítás, telepítés, router config... minden ami ide tartozik, csajoknak
Illetve nudista takarítőnőt keresek
Laptop javítás, telepítés, router config... minden ami ide tartozik, csajoknak

Illetve nudista takarítőnőt keresek

Szobafestés.....szakembertől.
Kár, hogy ezt csak most olvasom. Tiszakécske es Cserkeszőlő közt nem nagy a táv. Kispestről indulnák.
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2024. 01. 23. kedd 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 00:53

Sziasztok Tiszakécskèrol el vinne valaki Cserkeszőlőre, nagyon hálás lennék most
Sziasztok Tiszakécskèrol el vinne valaki Cserkeszőlőre, nagyon hálás lennék most