Egerben kisebb szobák, kamrák festését glettelését és hibák javítását vállalom. Keressetek bizalommal.
Szia, páromnak jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 19. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 20:54
Törölt felhasználó (4654163)

Ebben a melegben kifejezetten jól jön egy szellős ruha..

Az én páromnak is jó lett volna az egyik. De még csak válaszra sem méltatott minket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 10:28
Törölt felhasználó (4445962)

Szia, páromnak jó lenne.
Sziasztok! Számítógépes gépjármű diagnosztika, hibakód olvasás, kalibrálás.
Kömüves munka illetve hàz körüli munkàt el végzek hölgyeknél
Sziasztok! Balatonon jövő héten pár napra szállást keresünk egy potens férfinél,mi egy 40-es párocska vagyunk,szép csinos hölggyel.Privátban kérném az üziket,telefonszámmal ha lehetséges,úgy könnyebb a kommunikáció.Szép napot.
Sziasztok. Budapesten lakásban előforduló javítgatásokban, barkâcsolásokban tudok segíteni. De ha komolyabb munkálatokról van szó azt is megbeszélhetjük. Írj privát.
Minden hétköznap Győr-Budapest-Győr útvonalon csatlakozhat hozzám hölgy esetleg pár.
Egerben szoba festést és glettelést vállalok. Repedések javítását is.
Kaposváron olyan hölgy, aki sofőrt keres vagy szemelyi asszisztenst? Nyitott es diszkret vagyok
Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Konyha beépítés illetve konyhai gépek bekötése. Mosogatógép keresi gazdáját.
Fuvar Bécsben minden nap?
Tiszafüreden szombat, vasárnap, csónaktúra, csónakázás? pároknak, hölgyeknek. Fizetés természetbe.
Sziasztok! Angol nyelvtanárt keresek hölgy személyében!
Nem csak természetbeni juttatás!!!
Nem csak természetbeni juttatás!!!
Ma vásárolnék Bp-en autot, es keresek egy szerelot, aki elkísérne megvenni, hogy átnézze előtte ott. Természetesen nem ingyen kérném. Tudna vki segíteni? Köszönöm.

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben
sziasztok
Hy kit kerestek ?
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 07. 21. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten nőt vagy párt fuvaroznék, akár buliba, buliból, vagy hozzám
Írtam privátba