Villanyszerelés hölgyeknek, pároknak baranya megye.
Budapesten taxi hölgynek, párnak. Fizetés természetben…
Békés megyében villanyszerelés hölgyek, pároknak. Írj privátban, megbeszéljük.
Redőnyjavítást,szerelést javítást vállal ápolt normális,méretes,jóképű férfi. Nem vagyok semmi rossznak elrontója inkább javítója kedves párnak,hölgynek szívesen segítek. Tisztelettudó normális vagyok!! Képeim adatlapom van fent. Írjatok bátran.
sziasztok Nyiregyen segítenék házimunkába barkácsolás javítás takarítás ,,,,
Aprós festési munkára keresek SOS Budapesten.... köszönöm. (tisztasági fehér)
írtam..uzenetben választ.
(Ez egy válasz CellM üzenetére (2023. 10. 18. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 23:41

Szobafestést, glettelést, butorszerelést-javitast, illetve kisebb villanyszereléseket vállalok! Írj ha kellek!
Hello.13 keruletben alberlet meg mindig kiado.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Masszázs, kertrendezési, ültetési tanácsadás csinos hölgynek mobilis, diszkrét, diplomás pasitól. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésedet.

Szállítást vállalok kisteherautóval. Bp és vidék.
Fizetés természetben
Fizetés természetben
Víllanyszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek üzenetben Pécs és környéke
Budapesten . Konvektor tisztítás ??
Szobafestést, glettelést, butorszerelést-javitast, illetve kisebb villanyszereléseket vállalok! Írj ha kellek!
Hello. Budapesten kisebb vill szerelés. Üzenetben
Szia! Írj rám privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 18. szerda 02:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 18. szerda 02:55
Törölt felhasználó (1226482)

Monoron jó közlekedéssel albérlet kiadó.
Víllanyszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek üzenetben
Víz,gázszerelésbem segétkeznék hölgynek,párnak!Megbízható férfi vagyok!Részletek privátban.
Ház körüli karbantartási és kerti munkákban segítek Csongrád megyében
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben