Lakásom kiadó. Nőknek fizetés természetben. Többiért kérlek írj levelet.
Kint repkednek a mínuszok, a nyílászáró pedig nem működik? Nyílászáró beállításban szívesen segítek hölgyeknek.
Sziasztok!
Közeledik a karácsony, éppen ezért szívesen segítek bárkinek laptop, számítógép szervizelésben, esetleg egy új vásárlásában, vagy éppen csak fejleszteni szeretnéd a jelenlegit, bármiben ilyen téren!
Hálózat kialakítás, fejlesztés, minden egyébben is rendelkezésre állok!
Mivel karácsonyi akció, nem várok el semmit cserébe, ha úgy érzed rászolgáltam, nem fogok tiltakozni!
Közeledik a karácsony, éppen ezért szívesen segítek bárkinek laptop, számítógép szervizelésben, esetleg egy új vásárlásában, vagy éppen csak fejleszteni szeretnéd a jelenlegit, bármiben ilyen téren!

Hálózat kialakítás, fejlesztés, minden egyébben is rendelkezésre állok!

Mivel karácsonyi akció, nem várok el semmit cserébe, ha úgy érzed rászolgáltam, nem fogok tiltakozni!
Sziasztok! Még mindig fodrászt keresnék.
Szerdán Bécsbe megyek autóval. Utitarsat keresek hölgy vagy pár személyében.
Szakképzettséggel és örömmel masszíroznék hölgyeket, párokat kedden, viszonzás természetben, vagy nélküle.
Olyan nőt keresek aki elszórakoztat Veszprémben. Mindenfajta megoldás érdekel.
Karosszéríást keresek Pakson. Fizetés természetben.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi?kávera vagy egyébre? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Redőnyösre lenne szükségem Budapesten, fizetni csak természetben tudok. Minden mást privátban, köszi.
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Telefont adnék hölgynek vagy párnak privátban várom az üzeneteket!
A büszkeség!!! Csak mosolygunk! Micsoda siker!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 12. 17. vasárnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Van 2-hét szabadidőm úgyhogy szívesen segítek házkörüli vagy egyéb munkákban hölgyeknek, pároknak. Debrecen és környékén.
Ez a beszéd, végre valaki érti az ürügy fogalmát
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 05:55

Kályhánk kandallónk nincsen de egy kv-ra vagy páleszre bármikor beugorhatsz
)

Sziasztok. Pécsen es környékén villanyszerelést valalok.
Sziasztok. Helyileg hol?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Tiszaújváros környékén mosógép javítását vállalom. Alkatrész pótlás saját készletemből, vagy beszerzem . Fizetés természetben. Valamint egy 21 colos LG monitor szintén gazdát keres,egyedül álló hölgyeknek, vagy pároknak.
Kukk!! Fizetem a szerelőt, és megyek Veletek!?
Sziasztok!
Monor és környékén keresünk klíma tisztításban/karbantartásban járatos szakembert
Monor és környékén keresünk klíma tisztításban/karbantartásban járatos szakembert