Szia! Hogy áll a hűtő projekt?
(Ez egy válasz Bögyös120F üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 07:26

Sziasztok! Tatabánya környékén keresek olyan vízszerelőt aki össze tudna hozni az amerikai tipusú hűtőmet a vizrendszerrel.Fizetés természetben
Tolna megyében személyautóval fuvart vállalok.
Fizetés természetben.
Fizetés természetben.
Kezdő masszőrt keresek,Nyiregyháza és környéke.
Sziasztok
Apartman illetve üdülőhelyet keresünk a párommal mindent meg hallgatunk.
Fizetes természetben.
Apartman illetve üdülőhelyet keresünk a párommal mindent meg hallgatunk.
Fizetes természetben.

Autólàmpapolìrozàs kukkolàsèrt cserèbe.
Sziasztok
Redmi note 9 keresi hölgy tulajdonosát.
Ha érdekel keres privátban.
Redmi note 9 keresi hölgy tulajdonosát.
Ha érdekel keres privátban.
Ház körüli munkát illetve házon belülit vállalok.
Fizetést természetben fogadok.
Fizetést természetben fogadok.

Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben.Èn tudom mitől döglik a lègy
Sziasztok! Tatabánya környékén keresek olyan vízszerelőt aki össze tudna hozni az amerikai tipusú hűtőmet a vizrendszerrel.Fizetés természetben
Szia írtam
(Ez egy válasz Mindigjóvelem üzenetére (2023. 08. 01. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4654163)

Sziasztok, szexi neccruhák keresik hölgy tulajdonosukat budapesten vagy környékén!
Milyen telefonra gondoltok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 11:41
Törölt felhasználó (4715199)

Szép napot telefonra lenne szükségünk
Tetőjavítás, hölgynek, párnak! Részletek privátban.
Hároméves Westen gázkazán karbantartására keresek bi vagy kíváncsi hetero srácot. Tata és környéke. Fizetés orálban

Használt Iphone 11, nem tökéletes, de használható állapotban keresi új gazdáját nő, vagy páros női tagja személyében egy kellemes együtt töltött délutánért cserébe smile
huawei p smart keresi gazdajat nok parok fizetes termeszetben bekes megyei vagyok
Sziasztok!
Fém Kapuk kerítések javítását, zár javítás stb vállalom. Fizetés természetben!
Elsősorban Balaton déli pártján de rugalmas vagyok!
Fém Kapuk kerítések javítását, zár javítás stb vállalom. Fizetés természetben!
Elsősorban Balaton déli pártján de rugalmas vagyok!
Masszőr jelentkezését várjuk ma estére nejem részére aki megmaszírozná nejem cserébe orálisan kényeztetné nem kövér pasi jelentkezését várjuk privátban
Páros és aktus fotózás természetben, szóló hölgyek fotózása instára vagy társkereséshez. Kecskeméten!
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben.Èn tudom mitől döglik a lègy