Laptop, számítógép karbantartás, gyorsítás Sopronba.
Sziasztok!Fuvarozást,kisebb nagyobb munkákat vállalok....Budapest,Pest és Fejér megye
Aug 1.-én Veszprém-Szombathely vonalon utitársamat keresem 10 h tól indulok Veszprémből. Ha nincs fuvarod s nem szeretsz egyedül utazni privátban jelezz!
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,darázs)keress bátran,fizetès termèszetben
Villanyszerelési, bojler javítási, tisztítási munka Békés megye területén (Fizetés természetben)
Pest irananyabol szolnokra megy valaki?
Sziasztok. Békés megyei vagyok. Hölgyeket fuvaroznék
Sziasztok! Budapest és pestmegyén belül klímával kapcsolatban kereshettek nyugodtan.
Hát, tudtam, hogy egyszer ez a sok szakma még jól jöhet
Na jó lássuk, mint műszaki ember az alábbiakban tudok segíteni, erősáram - épületvillamosság, gyenge áramú rendszerek, informatika, -víz -gáz -csatorna (igen, van gázszerelő igazolványom is
), fűtés - hűtési rendszerek, hőtermelő berendezések, épület automatizálás, elektronikus vagyonvédelem, szellőztető - hővisszanyerő rendszerek. Dióhéjban kb. ennyi, ezekről mind hivatalos végzettésgem van, illetve vállalkozásom. Főleg hiba elhárítás, de felülvizsgálat, telepítés, karbantartás is, egyszóval teljeskörű. Remélem nem nagyon szakszavas lett a leírás

szerintem elég sokan...
(Ez egy válasz bdk88 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Van aki kötött innen “üzletet”? Kissè szkeptikus vagyok

Írtam privátba
Budapesten nőt vagy párt fuvaroznék, akár buliba, buliból, vagy hozzám
Hy kit kerestek ?
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 07. 21. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
Ma vásárolnék Bp-en autot, es keresek egy szerelot, aki elkísérne megvenni, hogy átnézze előtte ott. Természetesen nem ingyen kérném. Tudna vki segíteni? Köszönöm.

Sziasztok! Angol nyelvtanárt keresek hölgy személyében!
Nem csak természetbeni juttatás!!!
Nem csak természetbeni juttatás!!!