Hétfőn délelőtt párommal plázázni valaki.? Hármasban.
Sziasztok!
Ügyvédi/ jogi segítség valakinek? Tanácsadás, okiratszerkesztés, munkajog, szerződések, (tartozások, kölcsönök, közlekedési ügyek, lakásbérleti szerződés, stb.) Keressetek bátran!
Országosan, Bács-Kiskun előny.
Ügyvédi/ jogi segítség valakinek? Tanácsadás, okiratszerkesztés, munkajog, szerződések, (tartozások, kölcsönök, közlekedési ügyek, lakásbérleti szerződés, stb.) Keressetek bátran!
Országosan, Bács-Kiskun előny.
Segítek Pest megyében házi munkában és a számítástechnikai dolgokban is jártas vagyok és mellette masszírozok, ha valamelyik érdekel keress bátran privátban
Sziasztok hétfőn délelőtt egy helyel rendelkező masszőr?
Sziasztok acs es badogos munkat vallalok pest megye es kornyeke a fizetest megbeszeljuk.
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével! A hazugság nagyon lelombozó.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével! A hazugság nagyon lelombozó.
Sziasztok, klima karbantartást vállalok, alapos és precíz munkát végzek. Hidd el nem fogsz benne csalódni. Illetve klima értékesítésben és beszerelésben is tudok segíteni.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább

Sziasztok. Budapest ill közvetlen környékén, kisebb villanyszerelést vállalók , fizetés természetbe !!!
Szép napot!!Ápolt, intelligens, képzett masszőr... (191/97/46) keres Szolnokon ill. Pest megye déli részén, olyan N/F párt, ahol a Hölgyet masszírozhatja a Párja jelenlétében! "Cserébe" "csak" végignézni szeretnélek Titeket szex közben, természetesen nem elzárkózva bármi más elől a Hölgy örömére, HA igény merül fel rá...
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Sziasztok
Háztartási gép javításban, beüzemelésben tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Pest megye,Gödöllő környéke.
Háztartási gép javításban, beüzemelésben tudok segíteni hölgyeknek, pároknak.
Pest megye,Gödöllő környéke.
Sziasztok Pest és környékén vállalok a hétvégén villanyszerelést.. csajok írjatok
Sziasztok. Budapest ill közvetlen környékén, kisebb villanyszerelést vállalók , fizetés természetbe !!!
Sziasztok nőnapi hétvégén 03.07-08-09 adriai utazásra keresek párt párokat vagy hölgyet költségeket én állom !
Sziasztok
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
adóbevallás hölgynek, asszonynak diszkréten, gyorsan...
Nyiregyházán autóvezetésben,vizsga előtt oktatást,gyakorlatot vállalok,megeggyezünk!
Sziasztok! Gázkészülékek karbantartása, javítása Felülvizsgálata .Pároknak ,hölgyeknek Sárvár, Szombathely ,Kapuvár ,környékén!
Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !