Klíma takarítás Budapesten! Írjatok üzenetet!
Szia! Kertész vagyok és szívesen fűkaszálnék nálad
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 30. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 30. kedd 20:17

Törölt felhasználó (940065)

Sziasztok!
A Balaton felvidéken Zánkához közel szimpatikus, ápolt férfi segítséget keresek fűkaszával. Fizetés természetben.
A Balaton felvidéken Zánkához közel szimpatikus, ápolt férfi segítséget keresek fűkaszával. Fizetés természetben.
Sziasztok!
Szép napot, kíváncsiságból vásárolt de soha nem használt felcsatolható x x l műpénisz keresi új gazdáját, csak hölgyeknek pároknak próbára van lehetőség, természetesen fizetés természetben
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok.Szobafestésben besegítenék hölgynek párnak.BP Pmegye
Balaton északi partján, zánka környékén szakszerű rovarirtót keresek. Fizetés lehet természetben is

Sziasztok holnap hajnalban megyek Budapestről a Tisza tóhoz.... Ha érdekel valakit irjon
Ajtó ablak konyha beépítés. Parketta fektetes. Mindenki örömére.
Meg mindig....
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2023. 05. 26. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 26. péntek 21:19

Sziasztok lányoknak paroknak szivesen segitek burkolásba festèsben pesten akár anyagba is ...fizetès termeszetben
Sziasztok! Budapesten klíma tisztítást vállalok. Hölgyeknek pároknak.
Sziasztok! Angol és német nyelvtanítást vállalok nőknek. Fizetés természetben. Magamról: 31 éves férfi vagyok, lakással rendelkezem. Kedvelem az érett korosztályt is. Üdvözlettel: Bálint
Indul a nyár...! Kerti medencével kapcsolatban, bármilyen problémával, forduljon hozzám bizalommal Hölgy, vagy Pár... telepítés, víz megfelelő vegyszerezése - tisztántartása, stb, hogy egész nyáron tiszta vizben élvezhessétek a napsütést!
Kertészkedést vállalok, fűnyírás, favágás, kertgondozás Balaton környékén!
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok, német nyelv oktatást vállalok kortól függetlenül nőknek anyukák fizethet ék természetben

Sziasztok, klímakarbantartást vállalok, pest megyében.
Nem a felületes fajtát! Mindenki számára fontos a tiszta és friss levegő!
Keressetek bizalommal.
Nem a felületes fajtát! Mindenki számára fontos a tiszta és friss levegő!
Keressetek bizalommal.
Ha menne hölgy vagy pár a reptérhez, de nincs autójuk én szívesen elfuvarozom őket!Akár csak néző is lehetek! wink Más helyszín is ok!!
szia mennyit és mit szeretnél csinálni belöle?
(Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújvárosi lakásomba párokat fogadnék ! Ha nincs búvóhelyed megoldjuk és megegyezünk!