Sziasztok! Budapest és Pest megyében esetleg30km vonzáskörben
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap és előre egyeztetve hétköznap 18óra után fuvart is vállalok.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Víz gáz fűtésszerelést vállalok! És bármi barkácsolást hölgyeknek és
pároknak! Fizetés természetben!
Szombat vasárnap és előre egyeztetve hétköznap 18óra után fuvart is vállalok.
Privátban megbeszéljük! Puszi pacsi mindenkinek!
Dunaújvárosi lakásomban pároknak helyet biztosítanék! Fizetés természetben!

Sziasztok festés vállalok pároknak és hölgyeknél Miskolc és környéke akik érdekel privátba
Sziasztok!
Informatika terén szívesen segédkezem a megbeszéltek alapján Budapest és vonzáskörzetében! Írjatok privátban!
Informatika terén szívesen segédkezem a megbeszéltek alapján Budapest és vonzáskörzetében! Írjatok privátban!

A Balaton déli partján klima töltésben, takarításában illetve autoelektronikaban azívesen segítek. Vsak hetero alpon lányyoknak pároknak.
Sziasztok, klímakarbantartást vállalok, pest megyében.
Nem a felületes fajtát! Mindenki számára fontos a tiszta és friss levegő!
Keressetek bizalommal.
Nem a felületes fajtát! Mindenki számára fontos a tiszta és friss levegő!
Keressetek bizalommal.
Mátészalka és környéken fuvar, villanyszerelés! Kérdezz és lehet tudok segíteni benne

Sziasztok. Jogi tanácsadás, iratszerkesztés perbeli segítség. Fizetség: hetero alapon természetben.
Debrecen és környékén karbantartási munkákban szívesen segítek idősebb hölgyeknek. Szeretem a telt idomokat.
Ha felkeltettem érdeklődésedet privát üzenetben írj.
Diszkréció adott és elvárt.
Ha felkeltettem érdeklődésedet privát üzenetben írj.
Diszkréció adott és elvárt.
Balaton déli partán nyaraló kiadó fizetés természetben pároknak és hölgyéknek
Veszprém és környékén kertészeti munkát vállalok!
Nyíregyházán két helyen is voltam ,3 csillár felszerelése ...remélem olvasod Anita garanciába vissza mennék,
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 05. 20. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Közeledik a klímaszezon hűtés terén is. Klímatisztítást / karbantartást vállalok hölgyek/párok számára Békés-, Jász-Nagykun-, Csongrád megyében.
Keress bizalommal.
Közeledik a klímaszezon hűtés terén is. Klímatisztítást / karbantartást vállalok hölgyek/párok számára Békés-, Jász-Nagykun-, Csongrád megyében.
Keress bizalommal.
Sziasztok. Keress bizalommal bármiért. Írj priv.
Belvárosi apartmanba klíma tisztítására keresek, belevaló férfias klímaszerelőt

Villanyszerelést vállalok Eger környékén.
Pár/házaspár lakhatását megoldanám Budapesten (13. kerület, vagy környéke) hosszútávra a lánytag rendszeres és hosszútávú használatáért cserébe. Igényes, nem független férfi vagyok. Részletek privátban.
Zala megyében Hölgynek, párnak asztalos munkák, belső építészet. Privátban beszéljünk
Ha esetleg valakinek matematika tanulásban lenne szüksége segítségre ... hölgyek, párok ... priviben érdeklődj