Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok,Dell 2 magos laptop win10 el használatra készen keresi új gazdáját. Keszthely környékén.csak hölgy személyében.
Természetben fizetnék hölgy masszőrnek.
Budapesten

Budapesten

Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Hajdú Biharba redöny javítás vállalok.Fizetés természetbe.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,párnak, hölgyeknek ?
Festő,burkoló valamint viz és vas munkában tudok segíteni
Sziasztok, Fejérvár megyében kiadó szoba ,hölgynek hosszú távra, esetleg párnak ha el szeretnének bújni a világ elől. Fizetés természetben!
Budapesten keresek szobafestőt aki meztelenül vagy farkát sliccen kirakva festene a végén pedig leszopnám.41 éves magas férfias pasi vagyok
Mosógép, mosogatógép, szárítógép szerelés Debrecen és 60km-es körzetében!
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg környékén irj privátba
sziasztok.dell 2 magos laptop keresi uj gazdáját keszthely környékén.privátban irj ha érdekel.csak hölgyek .
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Ma Budapesten napközben szívesen segítek eljutni pároknak, hölgyeknek bevasarolni, shoppingolni...
Sziasztok minden munkát elválalok legyen az barmi szerelés stb .ház körül stb .privátba, csak is nők parok.
Sziasztok szobafestést vállalok.
Asztalos munkákát vállalnék hölgyeknél, tíz perces férj
Sziasztok!. Bács Kiskun megye Kecskemét környékén esetleg keres valaki autószerelőt???
Ha tudok szívesen segítek
Ha tudok szívesen segítek