Mit kéne megcsinàlni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 09:49
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Vízszerőt keresek, Bicske mellett.
Sziasztok. Szép napot kívánok. Teljes testmasszázst vállalok hölgyeknek . Igény esetén extrákkal. Dunaharaszti és kke..
Hölgyeknek Pároknak!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Zalaegerszegen fuvarozást vállalok! 7 személyes autóval vagy nagy raktérrel.
Whats appom keress meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 05:22
Törölt felhasználó (4558842)

Tiéd lehet. Írtam.
Miskolcon keresek laptopot olcsón
Miskolcon valaki meg masszírozna?
Kellemes masszás Nyiregyházán és környékén,nállad,ahogy te szeretnéd.
Miskolcon helyet biztositok pároknak.
Tiéd lehet. Írtam.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg Budapest írj privátba
Egy jó kis villanyszerelos szerepjátèk izgatja fantáziámat, persze kisebb munka is belefér , hitelessèg kedvéért! Pesten ! Hölgyek párok?
Diplomás angol tanárként tanítanék angolt, hölgynek, főleg párnak kukkolásért, erotikus játékokért cserébe. Megegyezés szerint. Észak-budai rész, Szentendre-Esztergom vonal jöhet szóba. Privát írjatok, ha érdekel.
Sziasztok autó szerelés. Karosszéria lakatolas. Muszakiztatasba tudunk segíteni párommal csak pároknak
Sziasztok! Vízszerőt keresek, Bicske mellett.
Nyiregyházán,masziroznék nállad.
SOS. Ma este Budán megbeszélésem lenne ahová a férjem is elkísért volna. Sajnos neki közbejött egy halaszthatatlan utazás. Tehát keresem a " dublőrét" , hasonmását. 35-45, tudom barna haj, vagy borotvált fej. 170-175/80-90 Kisportolt, izmos pasi személyében. Sajnos kell hogy hasonló legyél. Jelentkezéseket privát üziben várom 16 óráig, fotóval. Köszönöm szépen.
a hétvégén furgonommal fuvarban segitenék Tolna Vármegyében /szexárd és környéke/ fizetést megbeszéljük .Pért ill.hölgy részére .privátban keress kösz.
Telefon kijelző, akkumulátor cserét vállalok, Kecskemét Kiskunfélegyháza környékén, csak hölgyeknek! Fizetés természetben!
Szárítógép keresi gazdáját.