Villanyszerelés, festés, glettelés Budapesten .
Ezermester szerelő a belvárosban? Tangában, combfixben várom a segítséget…
Sziasztok. Bevásárlásban, utazásban ma szívesen segítek Budapesten hölgyeknek és pároknak
Van
(Ez egy válasz bisex.srac üzenetére (2023. 01. 19. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Autoszerelő van itt?
Sziasztok! Egy általam már ismert, korrekt kecskeméti pár keresne asztalos segítséget szauna építéshez, valamint kertészt. Természetesen természetbeni fizetéssel.
Sziasztok hölgyeknél pároknál hétvégén műszaki gépész végzettséggel segítenék víz villany klíma javítást szerelést és bármi ház körüli munkát jó kézügyességgel és rengeteg szerszámmal elvégzek
Üdv. Én szoktam fotózni. Kb olyan minőségű képekre számíthattok, mint ami a profilunkban a párosunk nő tagjáról készült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 18. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 11:16
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok! Profi fotóst keresünk a hölgy fehérneműs, akt fotózására. Fizetés természetben!
Sziasztok. Pároknak, hölgyeknek ma Budapesten személyi fuvarozást vállalok
Fatüzelésú kazánom kellene rendbehozni. Csak hozzáértő szakember érdekel, mert egy elem repedt benne. Megvan a pót alkatrész. Biatorbágy.
30-as, 40-es anál kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok! Szolnok és környékén asztalos munkában hölgyeknek segítenék.
Sziasztok! Profi fotóst keresünk a hölgy fehérneműs, akt fotózására. Fizetés természetben!
Budapesten keresek villanyszerelőt, (konyhai világítással van baj) 41 éves magas férfias pasi vagyok,
Gázkészülék karbantartást/ javítást 40 alatti párnak, hölgynek vállalok a hölgy fizet, ha van a férj nézi!
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
A környékemen segítenék hölgyeknek vagy párnak.
Az egyszerűség miatt is a közelembe.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat/sok mindent.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
További szép napot.
Az egyszerűség miatt is a közelembe.
Ház körüli vagy esetleg házon belüli dolgokban.
Kérdezz mit tudok segíteni és megoldjuk.
Az épitő iparban is dolgoztam sokat/sok mindent.
Külföld/belföld egyaránt.
Sorolhatnám mikhez értek és tudok, de inkább kérdezz
úgy egyszerübb.
További szép napot.
Sziasztok! Féléves iQOS keresi hölgy vagy pár gazdáját. Bp.
Mobiltelefon szerelő van itt?