Sziasztok , 16 n.m kartonozásra keresünk szakit ,
Hölgynél villanyszerelés a Jászságban.
Sziasztok mindenféle munkát vállalok Baranya megye. Többit privátba.
sziasztok.autófényezés,polírozás,fényszóró polirozás keszthely környékén.lányok,párok.anyukàk.privátban keressen ha valakinek kell.
Kis teherrel fuvart valalok pest megye
Villanyszelés fizetni természetben.
Irj privátba
Irj privátba
Sziasztok. Ócsa,Budapest, Kecskemét útvonalon szívesen segítenék hölgynek. Kőműves munkák,hőszigetelés,stb... Ház körüli javítások,számítógép,laptop szervizelés,stb... nagyon sok mindenhez értek. Fizetés természetben. Írj bátran.
Gázkazán karbantartást vállalok, párnak, hölgynek!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás képet is csinálok...
“Fizetség” Csak kukkolnék!
Légyszíves privátba írj(atok)
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás képet is csinálok...
“Fizetség” Csak kukkolnék!
Légyszíves privátba írj(atok)
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgyet masszírozna. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgyet masszírozna. Fizetés természetben

Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Nagymamának. Ajtó ablak beépítés parketta csiszolás gipszkarton szerelés.
Sziasztok! Autó vásárlása segítek, te kinèzed èn átnèzem, csak hölgynek!
Szivesen segitenék de tényleg messze vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 09:01
Törölt felhasználó (4593192)

Szia!
Nekem szükségem lenne majd fuvarosra, a hatósági fához, de sajnos messze laksz.
Nekem szükségem lenne majd fuvarosra, a hatósági fához, de sajnos messze laksz.
Nőknek,pároknak olajcserét vállalok. Fizetés természetben
Ezen a héten ma,szerdán,csütörtökön,szombaton,és vasárnap hölgyet,párt,vagy kisebb-közepes csomagot fuvaroznék Fejér,Veszprém,Tolna,Somogy,Baranya-megyékben és környékükön,
Sziasztok, még sose próbálkoztam ilyennel, de hátha… szükségem lenne egy fuvarra, jan. 11-én este 7-8 körül a Liszt Ferenc reptérről Kistarcsára. Aktív bi pasi
Villanyszerelés Budapest és környékén, regisztrált villanyszerelőtől ( nem okj-n végzett), több éves gyakorlattal.
Fizetés természetben is megoldható.
Fizetés természetben is megoldható.
Egy Xiaomi okoskarkötőt szívesen átpaszzolnék egy Debrecen ,vagy Debrecen közeli hölgynek! A karkötő teljesen újszarű állapotban van,viszont a töltője hiányzik! Privátban írj! Szép napot!
Szia!
Nekem szükségem lenne majd fuvarosra, a hatósági fához, de sajnos messze laksz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 14:16
Nekem szükségem lenne majd fuvarosra, a hatósági fához, de sajnos messze laksz. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4492892)

Platós kisteherautóval fuvart vállalok, sitt szállitás hatósági tüzifa szállitása fizetés természetben
Hölgyek és párok. A mai napon Budapesten ha valaki menni szeretne vásárolni nagyon szívesen besegitek neki autóval. Írjátok bátran privátban.
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi férfi vagyok. Fizetés természetben is. Minden megoldás érdekel.