Sziasztok!
Békés megyei hölgyet masszíroznék, happy finish-ért cserében.
Írj PM-ben!
Békés megyei hölgyet masszíroznék, happy finish-ért cserében.
Írj PM-ben!
Ácsmunkák hölgynek, párnak. Privátba írjatok.
Sziasztok víz és fűtés szerelesben vagy akár kisebb barkács munkában szívesen segítek hölgyeknek vagy pároknak egyaránt Írjatok bizalommal
Sziasztok koltoztetesben tudok segiteni 3.5t ponyvar furgonal Hajdubihar.Bekes.megyeben paroknak fizetes termeszetben
Sziasztok!Aútoszerelèst és karosszéria munkát válalok!Fizetés természetben!
Sziasztok.
Eger és környékén, gyorsan, precízen vállalom infra fűtés telepítését. Villamos munkákban is tudok segíteni.
45 éves férfi vagyok!
Privátban keressetek
Eger és környékén, gyorsan, precízen vállalom infra fűtés telepítését. Villamos munkákban is tudok segíteni.
45 éves férfi vagyok!
Privátban keressetek
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelemben vagy akár kisebb barkacsolasban hölgyeknek pároknak egyaránt.Irjatok bizalommal.
Sziasztok.Minden héten utazom Svájcba,Ausztrián- Németországon keresztül. Csatlakozz hozzám párként vagy hölgyként,küldj csomagot és fizess természetben. Köszönöm.
Ezermestereket keresek belvárosi apartmanok apróságainak szereléséhez. Tanga, combfix, push up cicifixben várlak bizsergő puncival.. jelentkezz.
sziasztok. autófényezés, polírozás, lámpapolírozás hölgyeknek ,vagy pároknak. Keszthely környékén .ha tudok segíteni valamiben, keress privátban és megbeszéljük
Fizetés természetben?
Ez is két irányú gondolom.
Fizetek természetben én is, mondjuk ha jön hozzám egy hölgy bejárónőnek,
vagy takaritónőnek, vagy masszőrnek, vagy ha le vágja mondjuk a hajam olykor, stb..
Fizethetnek nekem is természetbe.
Sokmindenhez értek.
Hideg meleg burkolás
Szobafestés tapétázás
Szekrény összerakás
Autószerelés
Kőműves munkák
Kertészkedés
Kisebb barkácsolás
Stb..
Írjatok bátran, megoldunk mindent.
Ez is két irányú gondolom.
Fizetek természetben én is, mondjuk ha jön hozzám egy hölgy bejárónőnek,
vagy takaritónőnek, vagy masszőrnek, vagy ha le vágja mondjuk a hajam olykor, stb..
Fizethetnek nekem is természetbe.
Sokmindenhez értek.
Hideg meleg burkolás
Szobafestés tapétázás
Szekrény összerakás
Autószerelés
Kőműves munkák
Kertészkedés
Kisebb barkácsolás
Stb..
Írjatok bátran, megoldunk mindent.
Maszturbálásom szeretném megörökíteni.Ehhez keresek vállalkozó szelleműeket
sziasztok... nem tudom bekapcsolni a csőradiátoros töröközőszárítómat, nem elektromos mielőtt kérdeznétek, a lakas thaz, fűtővízes... sos segítséget megköszönök. Bpen.
Sziasztok víz és fűtés szerelemben szívesen segítek.
Autó villamossági szerelő van itt?
Sziasztok! Hölgy, vagy pár, kikkel angolom fejleszthetnénk? Minden megoldás érdekel

Diplomás nyelvtanárként szívesen tanítanék angolt hölgynek, párnak egy kis erotikával fűszerezve. Akár csak kukkolóként. Leanyfalu, Észak-pest, Eszergom vonal.
Légkondi ill automatamosogép javitás karbantartást vállalok.fiz term.borsodban
Sziasztok egy éves Samsung telefonom keresi új gazdáját, hibátlan állapotban készülékváltás miatt.
kisebb vállalkozásoknak könyvelnék, adóbevallásokat készítenék fizetés természetben (hetero alapon)