Sziasztok.
Elektromos, infra fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Megmaradt egy szobatermosztátom, persze új ha valakit érdekel!?
Elektromos, infra fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Megmaradt egy szobatermosztátom, persze új ha valakit érdekel!?
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Szia engem érdekel
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 23:48

Apartmanokat kezelek a belvárosban és kisebb javításokra keresek kanos ezermestereket, akiket nem zavar, ha lengén női fehérneműben várom a szerelőt. Csak nagy potenciálú, dugást imádó pasikat keresek.
Sziasztok !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk ! Fizetés természetben !
November 4-én ( péntek )estére Demjénben szállást keresnénk 1 éjszakára. Hetero férfi jelentkezését várjuk, akivel közös fürdőzést és hármas szexet tervezünk ! Aki jelentkezik az adatlapunkat olvassa el, hogy elkerüljük a felesleges vissza utasítást ! Csak privát üzenetet várunk ! Fizetés természetben !
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén irj privátba
Villanyszerelés
A héten keresnék valamelyik délutánra maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj.
Autó lámpát políroz valaki Kecskemét környékén?
Apartmanokat kezelek a belvárosban és kisebb javításokra keresek kanos ezermestereket, akiket nem zavar, ha lengén női fehérneműben várom a szerelőt. Csak nagy potenciálú, dugást imádó pasikat keresek.
Szia!Gondolom ,már találtál!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 04. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 04. szerda 15:22
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok, Vízvezetékszerelőt keresek Zalaegerszeg
Burkolásba tudok segiteni párnak hölgynek több éves tapasztalattal
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Gitarorat adok. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Gitarorat adok. Pest megye
Heves Megye 100km-es körzetében fuvart vállalok...zárt furgonnal..megbeszéljük

Heves megye 100 km-es körzetében fuvart vállalok zárt dobozos furgonnal..megbeszéljük...

Szobafestés , mázolásban s tapétázásban tudok segíteni pároknak , hölgyeknek s pasiknak , Mohács s környékén . Szakképzet szobafestő vagyok .
Hölgynek, párnak kisebb ácsmunkák... Priv...
Hölgyeim asztalos munkák teljeskörű kivitelezése,konyhák, gardróbok, beépített szekrények stb elkészítését vállalom ,
Sziasztok!
Masszázst vállalok Budapesten. Nőknek van lehetőség intim masszázsra is, férfiaknak nincs. Részletek privátban.
Masszázst vállalok Budapesten. Nőknek van lehetőség intim masszázsra is, férfiaknak nincs. Részletek privátban.
Ezermester bika a belvárosban?

Sziasztok autó lámpák polírozását vállalok