Gázkészülék karbantartás, Csorna ,Pápa, Celldömölk Sárvár körzetében!
Érd. Privátban
Érd. Privátban
Borsodban ház körüli munkában segítenék, főként érett, idősebb, esetleg özvegy hölgyeknek! Kor, alkat másodlagos!
Sziasztok! Alig használt Samsung Galaxy Watch GT 2 órát odaadnek egy kis huncutsag ellenében Budapesten.
Töltővel es tartozekokkal.
Töltővel es tartozekokkal.
Nógrád Heves megyében fuvart vállalok platós kisteherautóval
Igen volt már szerencsém
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4532602)

Budapest kornyèken holgyet keresek aki szereti a kabriòkat
nem kell fizetni termeszetben , csak gyere el, es autozzunk!

Borsodban fűkaszálást vállalok, fizetés természetben!
Szia. Írj privátban ha gondolod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 17:39
Törölt felhasználó (4675795)

sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Vízvezetékszerelés hölgyeknek,pároknak!Részletek privatban!Keressetek bizalommal!Korrekt és megbízható vagyok!
Széles látókörű, intelligens férfiként szívesen segítek hölgyeknek, pároknak, bármiben, amihez értek
Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran

Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran

Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Sziasztok! Cserépkályha, kandalló , kemence karbantartását vállalom hölgyeknek , pároknak!
Fodrászhölgy, vagy pár? Minden megoldás érdekel

Gázkazán karbantartást vállalnék, párnak, hölgynek!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...
Fizetség: Csak kukkolás!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...

Fizetség: Csak kukkolás!
Van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 17:39
Törölt felhasználó (4675795)

sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Hölgyeknél, pároknál kisebb villanyszerelési munkákat vállalok.
Szisztok.
Infra, elektromos fűtés tervezését, kivitelezését vállalom. Eger és környéke. Fizetés megegyezés szerint.
Infra, elektromos fűtés tervezését, kivitelezését vállalom. Eger és környéke. Fizetés megegyezés szerint.
Asztalos munkák párnak elhanyagolt hölgynek stb
Kisteherautóval fuvart vállalok Nógrád Heves megye