Sziasztok. Kőműves kartonozni tudó magas férfit keresünk
Sziasztok, klíma karbantartás, szervizeléssel kapcsolatban keressetek bátran, budapest és pest megyében.
Telepítést is vállalok, megegyezés szerint.
Telepítést is vállalok, megegyezés szerint.
A Balaton déli partján keresek masszázsra alkalmas helyiséget. Részletek privátban.

Ma deltol felajanlom a hazat parok szeretkezesere. Lehet ferfi-ferfi, Feri-noi felallas vagy barmilyen. Fizetes pedig az hogy vegignezhetem es masztizhatok kozben. Vac kornyeken vagyok.
Szép estét nektek írtam privátban telefonos elérhetőséget várom vissza jelzésetek a mai estével kapcsolatosan én rá érnék!!
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 08:45

Sziasztok szombat este lenne egy kisebb koltozes Debrecenbe! Kisebb kocsi elég lenne egy 2 órás mello ha valakinek lenne kedve vagy rá érne utána természetesen fizetés természetben ! Akkár egész éjjel ! Szép napot
Festés, mázolás Budapesten

Villanyszerelés budapesten keress bátran.

Kőművesként dolgozom. Ha esetleg kell segítség valamiben. Zánka környéke.
Kiadó külön szoba ,
pár napra , hétre...
Csak tornázunk rendesen...
pár napra , hétre...
Csak tornázunk rendesen...
Sziasztok Budapesten keresek párt vagy pasit aki tudna párnapra biztosítani helyet többit privin
Iphone 8+ üzemképes.gazdájára vár hölgy személyében.Vas megyében
Vízvezetékszerelés,javítás!Hölgyeknek,pároknak.Részlet- eket privátban megbeszéljük.Somogy,Tolna,Baranya,Zala.Megbízható szakember vagyok!
Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak. Privátban
Műtermi fotózásra várok lányokat, párokat. Egyedi igényeidnek megfelelően készülnek a képek, anyagiaktól mentesen.
Üdv hölgyek, ingyenes szoba igénybe vehető nyékládházán a tavak városában, nagyon sok kikapcsolódási lehetőséggel. Egy két hölgy részére. Zuhanyzás és sütés főzés lehetőséggel. Nudista rész is van a tóparton ahol nem zavar senki.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Klima fertotlenitest,hutokozeg töltést vállalok,Budapest és környéke.
Sziasztok szombat este lenne egy kisebb koltozes Debrecenbe! Kisebb kocsi elég lenne egy 2 órás mello ha valakinek lenne kedve vagy rá érne utána természetesen fizetés természetben ! Akkár egész éjjel ! Szép napot
Sziasztok .
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Sziasztok.
Klímatisztítast javítást akár telepítést vállalok hölgyeknek pároknak szexért cserébe!Somogy megye Balaton környéke
Klímatisztítast javítást akár telepítést vállalok hölgyeknek pároknak szexért cserébe!Somogy megye Balaton környéke