Sziasztok. 21" Technika tv/monitor keresi új tulajdonosát Hölgy személyében, fizetés természetben. Helyem van,de ésszerű távolságon belül utazni is tudok. Írj privátban.
Nagyon sexi csinos jótestű barátnő budapest től 40percnyi autó , szállás beszállásért fizetés természetben most!!?
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább! Vasárnap pont szép idő lesz hozzá

Párt, hölgyet vendégül látnék Prágában

Masszázst vállalok. Párnak hölgynek anyukának. Fizetés természetben
Sziasztok,
Lapraszerelt bútort Szolnokon összeszerelnék Hölgynek, párnak.
Kisebb házkörüli munkát is elvégzek, vagy mosógatást, takarítást...
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Lapraszerelt bútort Szolnokon összeszerelnék Hölgynek, párnak.
Kisebb házkörüli munkát is elvégzek, vagy mosógatást, takarítást...
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Klima szerelés takaritás tisztitást vállalok fiz term
Sziasztok,
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast, esetleg extrákkal a profil alapján, ami nem feltétel. Segíthetek angol ügyféllel való kommunikációban is.
szeretnék tanulni szakemberektől lakásfelújításhoz szükséges tudást (burkolás stb.) Csak hétvégéken, csak Budapesten. Írj ha szeretnél egy inast, esetleg extrákkal a profil alapján, ami nem feltétel. Segíthetek angol ügyféllel való kommunikációban is.

sziasztok !
van itt valaki autószerelő, Budapest ? 13 kerület környéke?
egy suzuki altoban kellene olajat szűrőket cserélni , fékeket ellenőrizni..
csak fényképes bemutatkozó üzenettel kapcsolat jelöléssel !
köszi
van itt valaki autószerelő, Budapest ? 13 kerület környéke?
egy suzuki altoban kellene olajat szűrőket cserélni , fékeket ellenőrizni..
csak fényképes bemutatkozó üzenettel kapcsolat jelöléssel !
köszi
Küldtem levelet is.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2025. 03. 07. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ácsmunkát vállalnánk a megyében
Írtam
(Ez egy válasz Isti26 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 18:20

Sziasztok!! Tetoválót keresnénk párosunk nő-i tagjának fizetés megbeszélés szerint!! Illetve fiatal masszőrt is keresnénk.Budapest-pestmegye!
MOSONMAGYARÒVÁR:Sziasztok olyan korombeli férfit srácot keresek aki befurna pár lukat a falba és van ütvefùròlya cserébe lecumizom a többit privátban
Sziasztok!! Tetoválót keresnénk párosunk nő-i tagjának fizetés megbeszélés szerint!! Illetve fiatal masszőrt is keresnénk.Budapest-pestmegye!
Csongrád és környező megyékben ponyvás kister autóval segítek fuvarozni... smile fizetés természetben... Privát üzenet
Sziasztok
Hölgyek
Tiszafüredröl indulok Pestre 17:00 órakor, bevállalós hölgy aki jönne egy kis kalandozás közben.
Hölgyek
Tiszafüredröl indulok Pestre 17:00 órakor, bevállalós hölgy aki jönne egy kis kalandozás közben.
Sziasztok kisvárda környékén kerti munkát válalok és bármilyen ház körüli munkát 35 éves
Szia. Budapesten autószerelő vagyok. Írj rám,hátha tudok segíteni.

Pesti, Pest környéki autószerelő esetleg akad errefelé?