Sziasztok!
Továbbra is keresek TANTRA FOTELT, SZEX FOTELT, esetleg ha valakinek van használaton kívüli SZEX HINTÁJA, az is érdekelne. Minden izgalmas kiegészítőt, játszadozást érdekessé tévő bútordarabot betennék a kis szex szobámba.
Továbbra is keresek TANTRA FOTELT, SZEX FOTELT, esetleg ha valakinek van használaton kívüli SZEX HINTÁJA, az is érdekelne. Minden izgalmas kiegészítőt, játszadozást érdekessé tévő bútordarabot betennék a kis szex szobámba.
Sziasztok, jön a tél...
(Ez egy válasz mafe11 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 17. szombat 06:16

Vas megyében kandalló samottozás , bútor szerelés , kissebb kőműves munkák amiket vállalok
Sziasztok!Csaba vagyok Hölgyeknek,esetleg pároknak szívesen segítenék ha számukra"megoldhatatlan"javítás,hibaelhárítás esetleg átalakítási megodásra lenne szükség.Villanyszerelésben jártas,vizes dolgokban tapasztalt,de egyéb dolgok megoldására is(akár fűkaszálás,,kisebb tető javítás..stb)is keress,keressetek bátran.bizalommal!Munkámra igényes,csak és kizárólag szakszerű,arra garanciát vállaló(nem"Mekkmester" vagyok..III.IV.XIII.ker,és onnan inkább északra Dunakanyar környéke számomra ami távolságban legjobban elérhető de nyilván nem okoz gondot az sem ha messzebbre kell mennem.
Ráckevén közvetlenül a Duna parton nyaraló kiadó 3 szoba konyha nappali garázs zárt kert saját stég, fizetés természetben.
Sziasztok! Nyíregyháza Debrecen Budapest vonalon személyautóval fuvart vállalok hölgyeknek, pároknak! Részletekért keress privátban!
Sziasztok, vállalok fotós, videós munkát, esetleg videó vágást. Fizetés természetben.
Sziasztok. Autószerelő műhelyem van! Esetleg lányoknak szerelést vállalok. klíma, elektronika , mechanika ,írj nyugodtan a többit megbeszéljük privátban
Budapesten. Hölgyeknek, pároknak, kisebb munkákat festést mázolást tapétázást vállalok. Szakképzett vagyok.
Sziasztok! 1liter bontatlan sikosítot felajánlok valakinek akinek szüksège van rá. Ha èrdekel keress privátban.
Vas megyében kandalló samottozás , bútor szerelés , kissebb kőműves munkák amiket vállalok
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba, fiatal, egyedülálló lány részére! Győr
Ajtó ablak javitás,üveg csere hőszigetelt üvegre,régi ablakban is. Segithetek Budapest Szeged között,illetve 40 kmes vonzás körzetük. Mondhatni M5 vonal,bárhol...
Szivesen befejezem, ha szükséges (ha nem, akkor is..
) De irtam priviben...
(Ez egy válasz BpZsu üzenetére (2024. 08. 14. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 14. szerda 23:26

Eleve bikiniben voltam,miközben csinálta a munkát,de ez mindegy is
.Kifizettem(pénzzel).
Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz.

Másnap nem jött vissza a javításra,pedig az is ki volt fizetve.Tanulópénz.
Teljesen új, ki sem bontott iPhone keresi gazdáját (legújabb model), Hölgy esetleg pár személyében, fizetés megbeszélés szerint
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Autó klíma töltés hölgyeknek pároknak ki szállással .részletekért érd privin keres
Szisztok. autó fényezés, autó polírozás ,lámpa polírozás keszthely környékén,lányoknak,pároknak heteró alapon.
Sziasztok
Kisebb felújítási munkákban segítenék VALÓS hölgynek vagy párnak..
Moto
Kisebb felújítási munkákban segítenék VALÓS hölgynek vagy párnak..

Moto
Mosógép szerelő vagy valaki akinek van felesleges működő képes mosógépe?
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom