Sok sikert hozzá, nekünk bejött!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 16:55
Törölt felhasználó (4442902)

Sziasztok! Köszönöm, engem meggyőztél, hogy nem kamu! Így én is igénybe veszem a szolgáltatását. Üdv. Móni
Száritogép keresi gazdáját. Ill asztalos munkák. Ajtó ablak beépités bútorok készitése össze szerelése. Parkettázás stb.
Számítógépes és IT problémák megoldása, vagy számítógép laptop vásárlás, hölgyeknek, pároknak, fizetés csak természetben. (Számítástechnikai boltom van)
Üdv mindenkinek! Debrecenben ajánlom fel szolgálataim, mosógép szárítógép szerelés, apróbb munkákban.
Szép napot.
Itt a jóidő szerencsére.
Ajánlom szolgálataimat a környékemen.
Lakás körüli vagy lakáson belüli munkákra.
Üdv. Albert
Itt a jóidő szerencsére.
Ajánlom szolgálataimat a környékemen.
Lakás körüli vagy lakáson belüli munkákra.
Üdv. Albert
Üdv mindenkinek! Debrecen és környékén ,ajánlom fel szolgálataim, mosógép száritógép szerelés, munkákban.
Budapesetn illetve Pest megyében szobafestést vállalok. Ha érdekel privátban keress
Sziasztok!
Weboldal készítés és seo management, akár domain és tárhely vásárlással kapcsolatban is kereshettek
Továbba fb oldal készítése és management, hírdetéskészítés, stb., fizetés természetben, csakis hölgyeknek!
Weboldal készítés és seo management, akár domain és tárhely vásárlással kapcsolatban is kereshettek

Továbba fb oldal készítése és management, hírdetéskészítés, stb., fizetés természetben, csakis hölgyeknek!
Kiadó szobát keresek Budapesten néhány hétre.
49 éves, vékony pasi vagyok.
49 éves, vékony pasi vagyok.
Kisebb tetőjavításhoz keresek szakembert. Pár palacserép visszarakása csak, kis munka. Cserébe orál v. megegyezünk.
Van itt köztünk számítógépes szaki? A laptopomat kéne rendbe tenni. Vác és környékén, esetleg Pest. Fizetés természetben. Bármit kérhesz.
Autó vizsgáztatásba tud segíteni valaki?
Igen.barmikor.irj üzenetet S segítek.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 02. 11. péntek 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen Szivesen
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 02. 11. péntek 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak Bp érdekel??
Sziasztok, kisebb ácsmunkát bevállalok, privátban keressetek.
Gyümölcsfák metszését vállalom lehetőleg Heves megye, idősebb korosztály
Építő ipari munkát vállalok! Fizetés természetben
Fake taxi előállt
asszonyok lányok párok ?Pest megye privi meg beszéljük ,

Sziasztok! Főként Villanyszerelést,de egyéb lakás felújító munkát is vállalok