Kár, hogy nem BP!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 04. szerda 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 04. szerda 15:22
Törölt felhasználó (4658489)

Sziasztok, Vízvezetékszerelőt keresek Zalaegerszeg
Sziasztok! Zala megye és annak vonzáskörzetében kortól függetlenül Hölgyeknek segítenék. Munkámra és magamra is igényes vagyok. Privátban egyeztessünk...
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Veszèlyes fa kivágását válalom fejèr megye somogy megye ! Írjatok .
Sziasztok!
Számlaképes albérletet keresünk Bp-en. 2 felnőtt és 1 gyerek részére. A dolog sex részéről a szimpátia dönt. 4-6 os villamos vonala, vagy a xii- ker előnyben. Köszi
Számlaképes albérletet keresünk Bp-en. 2 felnőtt és 1 gyerek részére. A dolog sex részéről a szimpátia dönt. 4-6 os villamos vonala, vagy a xii- ker előnyben. Köszi
Szobafestő keresünk!
Hegesztő munkákat vállalok, kertészet, meg a ház körüli munkák
takaritok is , autót, házat

Klimastisztitasra keresek szakembert SOS Alizee markaju.... most BP.
Vízvezetékszerelésben,javításban segédkeznék hölgynek,párnak.Részleteket privátban megbeszéljük!
Száritogép keresi gazdáját. Párnak hölgynek anyukának. El is viszem.
Parancsoljatok
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok bátran ! Veszèlyes fa kivágását vállalom.
Helló!
Kerti, kisseb ház karbantartási munkát vállalok Bp.-en
Kerti, kisseb ház karbantartási munkát vállalok Bp.-en

Sziasztok. Asztalos valakinek?
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal ,ill másba is járatos
Szobafestés, parkettázzás esetleg más munka is meg beszélès kérdése hölgyek, pároknak. Gyms megye fizetés természetben.
Nem süt valaki nekem palacsintát? Ha kelt tésztás az meg maga az álom lenne!
Sziasztok.
Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak szexért cserébe
Balaton déli part környékén.
Klímatisztítást javítást vállalok hölgyeknek pároknak szexért cserébe

Balaton déli part környékén.
Építőipari vállalkozóként hölgynek,párnak segítenék.
Design festés,tapétázás (vescom,muraspec)
Nem mindenkinek és nem minden áron.
Budapest és környéke.
Design festés,tapétázás (vescom,muraspec)
Nem mindenkinek és nem minden áron.
Budapest és környéke.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.