Ötrétegű csőhöz keresek kulcsos idomokat és nyillászárókat ,burkoló anyagokat.....fizetés megbeszélés tárgyát képezi !
Sziasztok. Ledszalag, ledvilagitas telepítés. Budapesten és közvetlen környezetében. Elsősorban hölgyeknek, pároknak. Keress priv üzenetben.
Antenna szerelés valakinek?
Sziasztok! Szőnyeg és vagy kárpittisztítás, hölgyek,párok
Sziasztok!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Közeledik a nyár!
Ne hagyd az utólsó pillanatra a klímád tisztítását!
Ha gondod, én szívesen megcsinálom, neked(nektek)
Csak heteró alapon!
(Szerintem korrekt ajánlat)
Budapest, Pest megye!
Szívesen segítek pároknak lányoknak , problémáit megoldani fejér megyében!
Hello! Villanyszeréls Budapesten. Fizetés természetben. Hölgyeknek ,pároknak,fiatalos mamák nak . Részletek üzenetben.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Ózonos lakás,- autó, esetleg iroda fertőtlenítést vállalok profi berendezéssel, hölgyeknek, pároknak.
Sziasztok!
Van egy felesleges Iphone 11-em. Szívesen felajánlanám egy lánynak, akinek ötlete is van mit tenne meg érte
. Kép előny.
Van egy felesleges Iphone 11-em. Szívesen felajánlanám egy lánynak, akinek ötlete is van mit tenne meg érte

Szobafestőt keresünk!
Idősebb 50+ os elhanyagolt diszkrét hölgyeknek ház körüli munkákat és javításokat vallalok. Szeretem a nagy telt idomokat. Írj privatban és beszélünk. Debrecen és környéke.
Sziasztok, burkolást vállalok heves megyében, fizetni csak természetben!!!
Kisebb ácsmunkák hölgynek, Párnak... Privát üzenet várok.
Sziasztok,Bpi csajszinak,hölgynek,párnák kisebb villanyszerelést vállalók.Én 46 éves nem független ff vagyok,kb 30 éves villanyszerelési tapasztalattal.
Képes vagy angol nyelvet tanítani? 50 feletti, budapesti pasi vagy? Szívesen fizetne neked természetben egy 40-es évei végén járó hapsi.
Nógrád Heves megyében kisteher autóval fuvart vállalok hölgynek párnak
Sziasztok!
Fuvart vállalok hölgyeknek, távolság nem gond, írj ha érdekel!
Fuvart vállalok hölgyeknek, távolság nem gond, írj ha érdekel!
Autó takarítást vállalok! Irj privátban ha érdekel.
Fuvart keresek Kiskőrösről Soltra,majd vissza.