Jelen én is tudok lehet segíteni
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.lányoknak,pároknak autó fényezés,polirozás,lámpa polirozás,olajcsere keszthely környékén.fizetés megbeszélés szerint.
Sziasztok. 3.generációs i3 számítógép plusz monitor elvihetők. Keszthely vagy közvetlen környéke.
Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak. Privátban írjatok.
Szia
Mindket érdekelne.
Hogy gondolod ezt (Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 13:22
Mindket érdekelne.
Hogy gondolod ezt (Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

autóklíma töltés fertőtlenítés érdekel valakit mobilosan lányok párok ?
Sziasztok .
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Közel 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Miben segithetek ? Irj privatba nyugodtan
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2022. 06. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosogatógép szerelését vállalom. Csere stb
Veszprémben takarítást-mosogatást vállalok.
Zala és vonzáskörzetében Hölgyeknek: asztalos munka/konyhabútor/gardrób.... Privátban egyeztessünk.
Autószerelőt keresek.
Férfi állatorvos van esetleg Budapestről?
Sziasztok.
Klíma szerelés, tisztítás, karbantartás Győr +50 km.
Érdeklődni üzenetben.
Klíma szerelés, tisztítás, karbantartás Győr +50 km.
Érdeklődni üzenetben.
Sziasztok.
Vegyszermentes, bio termékeket adnék a megbeszélt természetbeli juttatás ellenében. Pl zöldségek, édesburgonya stb.
Fejér megye. Fiatal vékony huszonéves férfi vagyok.
Csak nőknek. Többet privátban
Vegyszermentes, bio termékeket adnék a megbeszélt természetbeli juttatás ellenében. Pl zöldségek, édesburgonya stb.
Fejér megye. Fiatal vékony huszonéves férfi vagyok.
Csak nőknek. Többet privátban
Sziasztok.45 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.
Villanyszerelést vàllalok Budapesten hölgyeknél vagy pároknàl.
Pasik bocs de nem!
Fizetés természetben.
Villanyszerelést vàllalok Budapesten hölgyeknél vagy pároknàl.
Pasik bocs de nem!
Fizetés természetben.
Mosogatógép beszereléséhez keresek szakembert aki meztelenül végezné a munkát, fizetés: orálisan kielégítelek.
olajcserét vállalok fizetés természetben
..
(Ez egy válasz Megfejlek üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 14:09

Mosogatógép bekötéséhez keresek szakembert Budapesten. Fizetés megbeszélés szerint... B
sony laptop hölgynek vagy párnak? Győr-Tatabánya-Budapest vonalon, privátban
Mosogép javitás.fiz term.