Vállalok fűnyírást, laptop és számítógép takarítást, pasztázást, telepítést, kijelző cserét miskolc környékén. Fizetés természetben.
Jászságban villanyszerelés hölgyeknél házaspárnál
Sziasztok. Kőműves kartonozni tudó magas férfit keresünk
Sziasztok, klíma karbantartás, szervizeléssel kapcsolatban keressetek bátran, budapest és pest megyében.
Telepítést is vállalok, megegyezés szerint.
Telepítést is vállalok, megegyezés szerint.
A Balaton déli partján keresek masszázsra alkalmas helyiséget. Részletek privátban.

Ma deltol felajanlom a hazat parok szeretkezesere. Lehet ferfi-ferfi, Feri-noi felallas vagy barmilyen. Fizetes pedig az hogy vegignezhetem es masztizhatok kozben. Vac kornyeken vagyok.
Szép estét nektek írtam privátban telefonos elérhetőséget várom vissza jelzésetek a mai estével kapcsolatosan én rá érnék!!
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 08:45

Sziasztok szombat este lenne egy kisebb koltozes Debrecenbe! Kisebb kocsi elég lenne egy 2 órás mello ha valakinek lenne kedve vagy rá érne utána természetesen fizetés természetben ! Akkár egész éjjel ! Szép napot
Festés, mázolás Budapesten

Villanyszerelés budapesten keress bátran.

Kőművesként dolgozom. Ha esetleg kell segítség valamiben. Zánka környéke.
Kiadó külön szoba ,
pár napra , hétre...
Csak tornázunk rendesen...
pár napra , hétre...
Csak tornázunk rendesen...
Sziasztok Budapesten keresek párt vagy pasit aki tudna párnapra biztosítani helyet többit privin
Iphone 8+ üzemképes.gazdájára vár hölgy személyében.Vas megyében
Vízvezetékszerelés,javítás!Hölgyeknek,pároknak.Részlet- eket privátban megbeszéljük.Somogy,Tolna,Baranya,Zala.Megbízható szakember vagyok!
Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak. Privátban
Műtermi fotózásra várok lányokat, párokat. Egyedi igényeidnek megfelelően készülnek a képek, anyagiaktól mentesen.
Üdv hölgyek, ingyenes szoba igénybe vehető nyékládházán a tavak városában, nagyon sok kikapcsolódási lehetőséggel. Egy két hölgy részére. Zuhanyzás és sütés főzés lehetőséggel. Nudista rész is van a tóparton ahol nem zavar senki.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Gyertek és élvezzétek itt nálam a nyarat.
Klima fertotlenitest,hutokozeg töltést vállalok,Budapest és környéke.
Sziasztok szombat este lenne egy kisebb koltozes Debrecenbe! Kisebb kocsi elég lenne egy 2 órás mello ha valakinek lenne kedve vagy rá érne utána természetesen fizetés természetben ! Akkár egész éjjel ! Szép napot