Vállalok fűnyírást, laptop és számítógép takarítást, pasztázást, telepítést, kijelző cserét miskolc környékén. Fizetés természetben.
Kecskemét Cegléd közelébe kisebb kőműves munkát ház körüli munkát stb vállalok hölgyeknek!
Villanyszerelés Kecskeméten vagy háztartási gépek javitása.
autóklíma töltés fertőtlenítés érdekel valakit valakiket lányok párokat _?
napközben mobilosan kiszállással
napközben mobilosan kiszállással
Szia
Festés , felújítás Pesten..?
Festés , felújítás Pesten..?
Ejj de kár hogy holnap tudnék csak ráérni
Korrekt gondolatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 10:05
Törölt felhasználó (890770)

Szeretném megjegyezni, hogy a természetbeni fizetés, lehet nagyon jó dolog is. Persze csak ha a munkát vállaló nem egy olyan agyilag zokni aki azt képzeli, hogy esetlegesen egy kis fűnyírásért cserébe talál olyan nőt aki már ezért is lefexik vele. Kedves hölgyeim és uraim! Tényleg van olyan nő akinek ennyire nem számit, hogy kivel fexik le? Munka vagy sem, nem a szimpátia az ami számít? Tudom, hogy vannak itt rendes emberek is akik a földön járnak és csak egy kis plusz erotikára vágynak, de az ilyenek biztos, hogy tisztában vannak a legfontosabb 2 szemponttal. 1. Mindegy mit szeretnének, kell a kölcsönös szimpátia. 2. Az elvégzett munka mértéke, arányos legyen azzal a (természetbeni fizetéssel) amit elvárnak. Magyarul 2 négyzetméter kapálásért ne várjon senki egy kiadós kefélést. Mindezt azért irtam le, mert vannak itt olyanon is akik nem igy képzelik a természetbeni dolgokat. Arról már nem is beszélve, hogy néznek ki, vagy hogy tényleg akarunk e egy olyan pasit, aki talán azért hirdeti ezt, mert a csajok még bottal sem piszkálják meg. Tisztelet a kivétel, akikkel viszont egy ilyen Természetbeni fizetés, jó szórakozás, izgalmas időtöltés és talán egy barátkozás kezdete is lehet. Admin! Majd ezt is töröljed már és tiltsál le megint!
Fűtés,vízszerelés! Debrecen s környéke!
Kert gondozást vállalok,természetbe fizetésért hölgy részére..Érd,Tárnok,Pusztazámor,Százhalombatta..max...
Sziasztok! Szolnok-Kecskemét és környékén klímatisztítás, víz-csatorna szerelés, kisebb javítási, szerelési munkánk elsősorban hölgyeknek, de akár pároknak is.
Írj ha aktuális lehet, fizetés természetben.

Nőnél dolgoznék. Valami elromlott megjavítom ha meg lehet,kerti munka,szinte minden munkát el vállalok. 1000 mester vagyok.
Pest megy Ócsa,Felsőpakony,Inárcs,Dabas,Budapest esetleg még Ócsa- Lajosmizse útvonal felé.
Fizetés természetben.
Korod nem érdekes.
Írj bátran üzenetben.
Pest megy Ócsa,Felsőpakony,Inárcs,Dabas,Budapest esetleg még Ócsa- Lajosmizse útvonal felé.
Fizetés természetben.
Korod nem érdekes.
Írj bátran üzenetben.
Arról nem is beszélve, hogy néha számlát kérnek?.?.?
néha komplett fűtésrendszert.... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 10:05
néha komplett fűtésrendszert.... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890770)

Szeretném megjegyezni, hogy a természetbeni fizetés, lehet nagyon jó dolog is. Persze csak ha a munkát vállaló nem egy olyan agyilag zokni aki azt képzeli, hogy esetlegesen egy kis fűnyírásért cserébe talál olyan nőt aki már ezért is lefexik vele. Kedves hölgyeim és uraim! Tényleg van olyan nő akinek ennyire nem számit, hogy kivel fexik le? Munka vagy sem, nem a szimpátia az ami számít? Tudom, hogy vannak itt rendes emberek is akik a földön járnak és csak egy kis plusz erotikára vágynak, de az ilyenek biztos, hogy tisztában vannak a legfontosabb 2 szemponttal. 1. Mindegy mit szeretnének, kell a kölcsönös szimpátia. 2. Az elvégzett munka mértéke, arányos legyen azzal a (természetbeni fizetéssel) amit elvárnak. Magyarul 2 négyzetméter kapálásért ne várjon senki egy kiadós kefélést. Mindezt azért irtam le, mert vannak itt olyanon is akik nem igy képzelik a természetbeni dolgokat. Arról már nem is beszélve, hogy néznek ki, vagy hogy tényleg akarunk e egy olyan pasit, aki talán azért hirdeti ezt, mert a csajok még bottal sem piszkálják meg. Tisztelet a kivétel, akikkel viszont egy ilyen Természetbeni fizetés, jó szórakozás, izgalmas időtöltés és talán egy barátkozás kezdete is lehet. Admin! Majd ezt is töröljed már és tiltsál le megint!
Sziasztok fuvart válalnék párnak nőnek Pest és Pestmegye.
Masszőr végzettségű pasiként keresek Sátoraljaújhely környékéről hölgyeket, párokat.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Helló valakinek fuvar nagy dobozos autóval? Fiúk lányok? Pest és környéke?
Budapest vagy környékén villanyszerelést vállalok.
20 év tapasztalat, komoly szerszám és géppark.
Fizetés lehet természetben.
Hölgyek illetve párok megkeresésének örülnék.
20 év tapasztalat, komoly szerszám és géppark.
Fizetés lehet természetben.
Hölgyek illetve párok megkeresésének örülnék.
Parommal egy ejszakara szallast keresunk, jul 20-an Siofokon...Biztos meg tudnank egyezni.
Holnap reggel páromnak (aki egy rettentően dögös, prémium Milf) 8.00ra Balatonfüredre kell leérnie Kelenföldről, de én sajnos nem tudom vinni. Stramm és jóképű sofőrnek nem lenne hálátlan
Jelentkezés fotós reglappal és viber számmal csak privátban ma este 10ig. Köszönjük

Jelentkezés fotós reglappal és viber számmal csak privátban ma este 10ig. Köszönjük
Belvárosi Apartmanba apróbb javításokra keresek ezermestereket, akiket nem zavar, ha tangában vagyok és fizetségként dugható popsipuncit is elfogadnak
Pedikűröst keresek Debrecenben lány személyében.