Sziasztok. Augusztus első hetében a balcsin nyaralunk a gyerekekkel. Élményhajózáson, vitorlázás ön szívesen részt vennének. Tudom annyi ilyen hely van ahol lehet foglalni. Azt tudjuk. Ha valaki (K) tudnak segíteni privátban keressenek. Addig is hálás köszönet.
Sziasztok!Tisztasági festés pároknak nőknek.
Klima tisztitást vállalok
Ma délután DEBRECENBŐL-PESTRE megyek, lányt szívesen felviszek ha épp Pestre utazna. Útiköltség természetben

Motorozni vinnék hölgyet Honda cbr600rr természetesen ésszel biztonságosan ha kedvet kaptál írj

Klíma tisztítást vállalok mint klímás. 35 éves sportos jóképű pasi akár meztelen is takarít

Szombathelyen vállalok bármilyen jellegű kisebb munkát. Szerelés(mosdó, WC, csaptelep stb) de lehet szó bármiről ,fűnyírás, takarítás. Bármelyik hétköznap a délelőtti órákban!Írj privátban és egyeztessünk!
Sziasztok! Jól működő minimum i3 as procis laptopot keresünk. BP! Mai átvétel! Feleség természetben fizet, autódban

Én is tudok, keressetek bátran!
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
16os ötrétegű csőhöz keresnék kulcsos idomokat.
Laptop javításra van itt valaki?
Sziasztok. Fuvart vállalok! Keressetek bátran!
Szia tudok segíteni ha gondolod
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 08:55

Belvárosi Apartmanba apróbb javításokra keresek ezermestereket, akiket nem zavar, ha tangában vagyok és fizetségként dugható popsipuncit is elfogadnak
Kőműves, burkolás, festést vállalok .fizetés megbeszélés szerint.
Szia. Én tudok segíteni.
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Fagyogat a laptopunk.
Informatikus?!
Informatikus?!
Pedikűröst keresek Debrecenben lány személyében.
Belvárosi Apartmanba apróbb javításokra keresek ezermestereket, akiket nem zavar, ha tangában vagyok és fizetségként dugható popsipuncit is elfogadnak
Holnap reggel páromnak (aki egy rettentően dögös, prémium Milf) 8.00ra Balatonfüredre kell leérnie Kelenföldről, de én sajnos nem tudom vinni. Stramm és jóképű sofőrnek nem lenne hálátlan
Jelentkezés fotós reglappal és viber számmal csak privátban ma este 10ig. Köszönjük

Jelentkezés fotós reglappal és viber számmal csak privátban ma este 10ig. Köszönjük
Parommal egy ejszakara szallast keresunk, jul 20-an Siofokon...Biztos meg tudnank egyezni.