Hiteles végzettséget igazoló yoni masszőr oktatót keresnék illetve "modellként" ezen masszázs iránt érdeklődő / kedvelő csinos hölggyel ismerkednék kizárólag kölcsönös szimpátia alapon.
Sziasztok.
Villanyszerelést vállalok Budapesten hölgynél vagy párnál.
Fizetés természetben….
Pasik bocs de nem!
Villanyszerelést vállalok Budapesten hölgynél vagy párnál.
Fizetés természetben….
Pasik bocs de nem!
Sziasztok!
Budapesten egyik albérletből másik albérletbe költöztetést vagy kis méretű furgonnal szállítást vállalok, hölgyenek, pároknak kizárólag heteró alapon. Ha érdekel írj privátban.
Budapesten egyik albérletből másik albérletbe költöztetést vagy kis méretű furgonnal szállítást vállalok, hölgyenek, pároknak kizárólag heteró alapon. Ha érdekel írj privátban.
Sziasztok, szerintem ilyen még nem volt. Szaxofon, klarinét órákat adnék cserébe...

Kisebb ácsmunkák, hölgynek, párnak... Privátban..
Több is volt. Pl így mentünk vitorlázni, illetve ott szerelmeskedni, nyaralni, illetve így lett megcsinálva az egyik konnektor is.
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 23:15

Jók ezek a hirdetèsek, de volt itt valakinek kalandja innen? Lehetne egy fórum ahol a nyèlbe ütött üzletek menetét osztanák meg. És igen úgy gondolom hogy egy egy munkáèrt nem orgia kell, lehet az más pikáns egyszerű dolog...
Amennyiben aktuális még, én meg tudom oldani a problémát.
Üzenetben elérhető vagyok.
A r~szeleteket megbeszélhetjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 10:55
Üzenetben elérhető vagyok.
A r~szeleteket megbeszélhetjük. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4260952)

2.kerületben zuhanykabin csaptelep cseréjéhez értő férfit keresek. Szopok és/vagy szopatok

Sziasztok festő vagyok ès pàroknak ès hölgyeknek festés vàlalok miskolc ès környéke privátba akit èrdekel
Több is!
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Jók ezek a hirdetèsek, de volt itt valakinek kalandja innen? Lehetne egy fórum ahol a nyèlbe ütött üzletek menetét osztanák meg. És igen úgy gondolom hogy egy egy munkáèrt nem orgia kell, lehet az más pikáns egyszerű dolog...
Sziasztok sövény vágást fűnyírást, Kisebb villany szerelést v vállalok privin elérhető vagyok
Nekem volt innen találkozóm.
Januárban kerestem itt nőt jóni masszázs tanfolyamra. (Nekem így olcsóbb lett volna a tanfolyam, amit le is írtam a keresésembe.)
Jelentkezett egy pár és 1 hétre rá a pár női tagján tudtam elvégezni a masszázstanfolyamot.
Nekem olcsóbb volt, ő meg kapott egy jó masszázst.
Mindenki jól járt.
Januárban kerestem itt nőt jóni masszázs tanfolyamra. (Nekem így olcsóbb lett volna a tanfolyam, amit le is írtam a keresésembe.)
Jelentkezett egy pár és 1 hétre rá a pár női tagján tudtam elvégezni a masszázstanfolyamot.
Nekem olcsóbb volt, ő meg kapott egy jó masszázst.
Mindenki jól járt.

Szisztok.
Eger és környékén elektromos fűtés kivitrlezését, tervezését, villanyszerelési munkát vállalok. Sportos 40-es ffi vagyok!
Eger és környékén elektromos fűtés kivitrlezését, tervezését, villanyszerelési munkát vállalok. Sportos 40-es ffi vagyok!
Lakáskarbantartási munkákat válalok sokoldalú tapasztalattal villany, gáz, bútor, víz, kisebb burkolás, festés. Hölgyeknek, pároknak Budapesten. Keress privát üzenettel.
Bisex masszőrt keresünk
2.kerületben zuhanykabin csaptelep cseréjéhez értő férfit keresek. Szopok és/vagy szopatok

Debrecenben esetelg egy villany szerelő?
üdv Egerben kedvezményesebben festést vállalok
hölgynek vagy párnak

Most, hogy ránéztem a képeitekre
, eszembe jutott, hogy értek a villanyszereléshez is
Ha még nem találtatok, amit azért kétlek, de itt a gg-n minden előfordulhat. Sőt még az ellenkezője is.
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajdu Biharban redöny javítást vállalok fizetés természetbe