Klima szerelést vállalok
2.kerületben zuhanykabin csaptelep cseréjéhez értő férfit keresek. Szopok és/vagy szopatok.
Gázkészülék karbantartás, Csorna ,Pápa, Sárvár körzetében!
Érd. Privátban
Érd. Privátban
Szolnokon erotikus fodrászat teljes körű kiszolgálással mindenre nyitott mesterfodrásztól! Diszkrèció ès profizmus adott! Keress bátran!
Kissebb festést, burkolást, magánházi kert körüli munkát vállalok.! Fizu természetben. Skövesd környékén!
Zala megye vonzáskörzetében asztalos munkák Hölgyeknek, Pároknak- kortól függetlenül.
Találtam fórumot erről.
Fizetés természetben történetek (Ez egy válasz nmeli üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 23:15
Fizetés természetben történetek (Ez egy válasz nmeli üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Jók ezek a hirdetèsek, de volt itt valakinek kalandja innen? Lehetne egy fórum ahol a nyèlbe ütött üzletek menetét osztanák meg. És igen úgy gondolom hogy egy egy munkáèrt nem orgia kell, lehet az más pikáns egyszerű dolog...
Üdv.
Klíma szerelés, tisztítás, karbantartás.
Győr, Komárom környéke.
Érd. üzenetben.
Klíma szerelés, tisztítás, karbantartás.
Győr, Komárom környéke.
Érd. üzenetben.
Sziasztok .
Több mint 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
Több mint 30 éves villanyszerelői tapasztalattal kisebb villanyszerelést vállalok párnak ,hölgynek, csajszinak.
Esetleg kisebb olyan munkákat mint polc felrakás ,bútor összeszerelés.
Bp max 50km fizetés természetbe .Váróm a leveleket üdv Laca
sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Kisteherautóval fuvart vállalok Nógrád Heves megye
Asztalos munkák párnak elhanyagolt hölgynek stb
Szisztok.
Infra, elektromos fűtés tervezését, kivitelezését vállalom. Eger és környéke. Fizetés megegyezés szerint.
Infra, elektromos fűtés tervezését, kivitelezését vállalom. Eger és környéke. Fizetés megegyezés szerint.
Hölgyeknél, pároknál kisebb villanyszerelési munkákat vállalok.
Van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 17:39
Törölt felhasználó (4675795)
sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Gázkazán karbantartást vállalnék, párnak, hölgynek!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...
Fizetség: Csak kukkolás!
Ha szeretnétek, fun-faktorként hőkamerás akt képet is csinálok...
Fizetség: Csak kukkolás!
Fodrászhölgy, vagy pár? Minden megoldás érdekel
Sziasztok! Cserépkályha, kandalló , kemence karbantartását vállalom hölgyeknek , pároknak!
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Széles látókörű, intelligens férfiként szívesen segítek hölgyeknek, pároknak, bármiben, amihez értek
Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran
Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran

vazelinator

Ha-lo001
Celia Taylor