Vízvezetékszerelés hölgyeknek,pároknak!Részletek privatban!Keressetek bizalommal!Korrekt és megbízható vagyok!
Szia. Írj privátban ha gondolod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 17:39
Törölt felhasználó (4675795)

sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Borsodban fűkaszálást vállalok, fizetés természetben!
Budapest kornyèken holgyet keresek aki szereti a kabriòkat
nem kell fizetni termeszetben , csak gyere el, es autozzunk!

Igen volt már szerencsém
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4532602)

Nógrád Heves megyében fuvart vállalok platós kisteherautóval
Sziasztok! Alig használt Samsung Galaxy Watch GT 2 órát odaadnek egy kis huncutsag ellenében Budapesten.
Töltővel es tartozekokkal.
Töltővel es tartozekokkal.
Borsodban ház körüli munkában segítenék, főként érett, idősebb, esetleg özvegy hölgyeknek! Kor, alkat másodlagos!
Gázkészülék karbantartás, Csorna ,Pápa, Celldömölk Sárvár körzetében!
Érd. Privátban
Érd. Privátban
hőlgyet szívesen fuvarozók Privat erd teltek elony
Sziasztok. Miskolcon vagyok,mint autószerelő. Minden megoldás érdekel!
Budapesten burkolásba tudok segiteni ...holgyek párok hetero alapon
Ma Budapesten hölgyeknél,pároknál szerelnék(bármit)...
Szisztok.
Infra, elektromos fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Infra, elektromos fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Teljeskörű lakáskarbantartási munkákat vállalok Budapesten. Írj priv.
Útitársat keresek vasárnapra útirány: Budapest - Bécs -Passau - Straubing jelentkezés privátba.
Kedves Párok, Hölgyek! Sziasztok!
Napelemrendszerrel kapcsolatban szívesen segítek bárkinek, akár az ország egész területén is.
Napelemrendszerrel kapcsolatban szívesen segítek bárkinek, akár az ország egész területén is.
Olyan férfias pasit keresek aki meztelenül kifestene nálam egy fürdőszobát. Cserébe leszopnám, megfejném. Budapesten. 40 éves pasi vagyok
Festés kartonozás kisebb burkolás szeptember 12 -13 szabad számlával is ha igény van rá !fiz megbeszélés szerint
Régi típusú HP nyomtató (nyomtató, fénymásoló, szkenner egyben) átvizsgálásában jártas szakembert keresnénk Pécsen! Fizetést megbeszéljük! Privát üzenetet küldj!