Festés kartonozás kisebb burkolás szeptember 12 -13 szabad számlával is ha igény van rá !fiz megbeszélés szerint
Olyan férfias pasit keresek aki meztelenül kifestene nálam egy fürdőszobát. Cserébe leszopnám, megfejném. Budapesten. 40 éves pasi vagyok
Kedves Párok, Hölgyek! Sziasztok!
Napelemrendszerrel kapcsolatban szívesen segítek bárkinek, akár az ország egész területén is.
Napelemrendszerrel kapcsolatban szívesen segítek bárkinek, akár az ország egész területén is.
Útitársat keresek vasárnapra útirány: Budapest - Bécs -Passau - Straubing jelentkezés privátba.
Teljeskörű lakáskarbantartási munkákat vállalok Budapesten. Írj priv.
Szisztok.
Infra, elektromos fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Infra, elektromos fűtés tervezét, kivitelezését vállalom, kültérre, beltérre egyaránt Eger és környékén.. Fizetés megegyezés szerint.
Ui: Villamos munkát is szívesen vállalok
Ma Budapesten hölgyeknél,pároknál szerelnék(bármit)...
Budapesten burkolásba tudok segiteni ...holgyek párok hetero alapon
Sziasztok. Miskolcon vagyok,mint autószerelő. Minden megoldás érdekel!
hőlgyet szívesen fuvarozók Privat erd teltek elony
Gázkészülék karbantartás, Csorna ,Pápa, Celldömölk Sárvár körzetében!
Érd. Privátban
Érd. Privátban
Borsodban ház körüli munkában segítenék, főként érett, idősebb, esetleg özvegy hölgyeknek! Kor, alkat másodlagos!
Sziasztok! Alig használt Samsung Galaxy Watch GT 2 órát odaadnek egy kis huncutsag ellenében Budapesten.
Töltővel es tartozekokkal.
Töltővel es tartozekokkal.
Nógrád Heves megyében fuvart vállalok platós kisteherautóval
Igen volt már szerencsém
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 14:03
Törölt felhasználó (4532602)

Budapest kornyèken holgyet keresek aki szereti a kabriòkat
nem kell fizetni termeszetben , csak gyere el, es autozzunk!

Borsodban fűkaszálást vállalok, fizetés természetben!
Szia. Írj privátban ha gondolod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 20. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 20. szombat 17:39
Törölt felhasználó (4675795)

sziasztok kecskemét környéki fiatal szexis cigánylány vagyok, sürgősen szükségem lenne okostelora. regebbi samsung, huawei ilyesmi kategoria érdekelne.
Vízvezetékszerelés hölgyeknek,pároknak!Részletek privatban!Keressetek bizalommal!Korrekt és megbízható vagyok!
Széles látókörű, intelligens férfiként szívesen segítek hölgyeknek, pároknak, bármiben, amihez értek
Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran

Ha csak beszélgetnél egy tea/kávé mellett, arra is vevő vagyok!
Írj bátran