Villamos munkák Veszprém környékén
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi vagyok, minden megoldás érdekel.
hello!
Tudok segíteni. Egyeztessünk (Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:32
Tudok segíteni. Egyeztessünk (Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló. Háztervre , statikára lenne szükségem , fizetés megegyezés szerint.
hello!
Tudok segíteni. (Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 08:32
Tudok segíteni. (Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2022. 12. 09. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Vállalom a klíma tisztítást
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 10. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Klíma tisztítás?
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgyet masszírozna. Fizetés természetben
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgyet masszírozna. Fizetés természetben

Otthonfelújítási támogatás beadását vállalom pároknak, hölgyeknek! Keressetek!
Kisebb Ácsmunkák hölgynek, párnak.. Privátban.
Aktív pasinak segítenék elektromos javításban.
Sziasztok, egy smart watch H30-as okosóra keresi gazdáját hölgy vagy pár jelentkezését várom..Dobozban vadonatúj kaptam egy fittness gép-hez de már van és ez nem kel Akit érdekel privátban írjon
Kiadó szobát keresek Budapesten. 50-es aktív bi vagyok, minden megoldás érdekel.
Hello . Villanyszerelés Budapesten?
Ház körüli munkákat vállalok.
Kívül-belül a környékemen.
Kívül-belül a környékemen.

Üdv!
Tiszaújváros-Polgár környéken szívesen segítenék hölgynek párnak villany, víz szerelésben valamit bármilyen ház körüli munkában. Fizetés természetben
Tiszaújváros-Polgár környéken szívesen segítenék hölgynek párnak villany, víz szerelésben valamit bármilyen ház körüli munkában. Fizetés természetben

27 éves ezermester áll hölgyek/párok rendelkezésére. Eger és környéke. Keressetek nyugodtan!
Üdv! Pesti fodrász van köztünk?
Sziasztok. Pápa környékén tüzelőt tudnák biztosítani!
Minden ami informatika, vagy biztonságtechnika. Miskolc és környéke előnyben.