Persze
(Ez egy válasz Azumi1980 üzenetére (2022. 12. 23. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
25-én Bajáról megyek Budapestre. 51-es mentén, aki csatlakozna.. Privát üzenetet írjon.
Boldog Karácsonyt.
Sziasztok.
Boldog Karácsonyt.
Boldog Karácsonyt.
27-31köz melot keresek bkat van raktàr van vendèglàtás van Szfv kom eszt Bp. ig. Akt uni munkàlt
ató èleznè a popsim.. torkom.

Nekem meg csinálod?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 23. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Na tessék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 23. péntek 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 12:54

Törölt felhasználó (4500742)

Most gyantáztattam...
Most gyantáztattam...
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 12. 23. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Intim fodrászatot az ünnepekre?!

Üdv.!
hölgyeknél,pároknál pókhálózást,karbantartási munkákákat vállalnék Bp.-n !
közös öröm..
hölgyeknél,pároknál pókhálózást,karbantartási munkákákat vállalnék Bp.-n !
közös öröm..
Budapesten kiadó szobát keresek januártól. 50-es vékony bi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Igen az 1 kicsit messze van ,oda-vissza 320km.
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
30-as, 40-es anál kedvelő, ezermester apucikat keresek belvárosi apartman kisebb javításaihoz. Ha nem zavar, hogy a nagy kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Sziasztok
Kár, hogy Veszprém kicsit messze van! ☹️
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2022. 12. 22. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 22. csütörtök 08:01

Sziasztok! Van egy okosórám odaadnám párnak vagy hölgynek csak el kell jönni érte nem kérek ellenszolgáltatást csak ismeretség és beszélgetés. Ma és holnap délelőtt átvehető. Kellemes ünnepeket mindenkinek
Klimát szeretném SOS kitisztaittatni...hála nem marada el..Bp....
Sziasztok
Protektor ing L méretben. Jó állapotban van párszor használt, hölgyeknek oda adnám, pároknak. Ha érdekel privátban írj.
Protektor ing L méretben. Jó állapotban van párszor használt, hölgyeknek oda adnám, pároknak. Ha érdekel privátban írj.
Klima karbantartás.
Üdv! Tiszaújváros és környéken szívesen segítenék akiben tudok ..
Hölgynek, párnak !
Akár autóval való bevásárlásban is …
Fizetése természetben !

Akár autóval való bevásárlásban is …

Hölgyeim. Karácsony előtti utolsó nagybevasarlasban szívesen segítek bárkinek Budapesten. Írjátok privátban.
Sziasztok! Van egy okosórám odaadnám párnak vagy hölgynek csak el kell jönni érte nem kérek ellenszolgáltatást csak ismeretség és beszélgetés. Ma és holnap délelőtt átvehető. Kellemes ünnepeket mindenkinek