Platós kisteherautóval fuvart vállalok, sitt szállitás hatósági tüzifa szállitása fizetés természetben
Auto szerelést vállalok
Autóval fuvaroznék hölgyet Budapesten belül!
Komárom esztergom megyében taxi-fuvar hölgynek párnak ma délutántól holnap reggelig
Huawei mate 20 pro keresi új hölgy gazdáját! (Hajdu Bihar-Szabolcs) privatban írj!
Sziasztok kert rendezés veszélyes fák kívánsaban tudok segíteni fizetés meg beszélés kérdése
Jövőhét hétfőn-kedden Debrecenből utazok Záhonyba.
Ha valakit érdekel, szívesen....
Ha valakit érdekel, szívesen....
Budapesten keresek állatorvost(macska ivartalanítás) olvasd el az adatlapom fizetés szopás, fejés
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban fizetés természetben is. Irj privátba.
Hölgyeknek!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Számítástechnikai problémák megoldása garanciával. Új vagy használt laptop és számítógép!
Fizetés Természetben!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 06. péntek 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 18:04
Törölt felhasználó (4593192)

Sajnos mára elfogott az üzi kerestem.
Sajnos mára elfogott az üzi kerestem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 06. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 12:17
Törölt felhasználó (4553192)

Szia irj privibe szivesen segitek
Házkörűli munkák, hölgynek, párnak... Privátban keress...
Vasàrnap Debrecenből megyek Pestre . Szívesen el viszek hölgy partnert.
Szia irj privibe szivesen segitek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 10:06
Törölt felhasználó (4593192)

Sziasztok! Azt hiszem, hogy nem szokványos amit keresek. Sajnos a kocsim szervizben van, és nem tudok dolgozni járni. (Tömegközlekedés sajnos nincs.) KB 2-3het ameddig szükségem lenne a kocsira. 30 éves a jogsim, és sosem volt balesetem.Egyedülálló nőként csak természetben tudnék fizetni. A kicsit extrémebb dolgok is érdekelnek. Ha úgy gondolod, hogy, hogy tudnál segíteni, kérlek jelezd. Fotót, telefonszámot privátban adok.
honor 9x esetleg érdekel valakit?lánynak szivesen adnám,hibátlan,
sziasztok.autófényezés,polírozás,fényszóró polirozás keszthely környékén.lányok,párok.privátban keressen ha valakinek kell.
Veszprémben és környékén vállalok kisebb javítási munkákat, csak hölgyeknek. Villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák. Fizetés természetben. Üdv, Pali
Még egy telefon maradt egy Huawei P smart Z ha valakit érdekel írjon. Privátban. Fizetés természetben
Kis teherrel fuvart valalok pest megye